Webhotell

Fast hosting wordpress

Hvis du skal ha din WordPress blog vert, er jeg sikker på at du vil en webverten som har brukervennlighet. Jeg husker da jeg først begynte å se på web hosting selskaper, jeg aldri virkelig forstått bare hva forskjellen var mellom kontrollpanelene som Hepsia og cPanel. Det er utrolig bare hvor lett en Kontrollpanel kan gjøre hver enkelt funksjon virke som en lek.

cPanel var min første erfaring og det var en liten bit komplisert, men jeg kunne administrere navigering gjennom det interessante ikonmenyen. Selv om cPanel så ganske anstendig som jeg var bekymret, hadde vel jeg ikke noe annet sammenligne den. Men det virker veldig lett å bruke når jeg fikk gjennom enorme læringskurven. Det var ikke før jeg begynte å bruke Hepsia som jeg skjønner bare hvor mye mer vanskelig cPaenel var. Fra starten Hepsia kom med det som kalles har en Fellespålogging, bare betyr var det bare ett sted å logikk i stedet for separate to pålogginger som cPanel. Arkiv ledelsesstruktur var absolutt interessant fordi med Hepsia, hver har sin egen uavhengige og sive hadde bare ett domene-mappen har alle domenene i samme område.

Raskt og begynte å innse at det er definitivt en bedre måte enn å arbeide med cPanel.

Filbehandling:

cPanel har en navigasjon som fungerer mye som et navigasjonsfelt mens Hepsia har en nedgang og dra struktur. Nesten alle er allerede kjent med slipp og dra strukturen på grunn av alle personlige datamaskiner.

Materiell:

Hepsia leveres med en rekke bonuser. Jeg har sett som mye som 51 bonuser kommer med Hepsia og som null, cPanel. De fleste andre bonuser med cPanel du belastes for.

Hastighet:

Hvis hastigheten er et problem for deg kan du vurdere Hepsia som driver 3 til 5 ganger raskere enn cPanel og raskt vertskap for WordPress. Ikke mye mer kan jeg si om dette, det ville sikkert være en avgjørende punkt for meg.

Domenene:

Hepsia har muligheten til å enkelt administrere som 10 domener og hvis du gjør slipp og dra, kan du se hvor lett det ville være. I motsetning til Cpanel's Utforsker som navigasjon som styrer bare ett domene om gangen.

Hepsia er basert på Ajax-teknologi som definitivt går svært mye raskere enn sin motpart cPanel som hovedsakelig er skrevet i Perl.

Installere programmer:

Hvordan installere programmer? Programmer som WordPress der i cPanel du må gå til en fancy liten montører som "Fantastico" og gå gjennom en liten meny med å installere WordPress. Hepsia er derimot en klikk installer og ett klikk framework installert.

Fast Hosting for WordPress:

5 sekunder kan være forskjellen mellom en person ser på nettstedet ditt eller lukket leseren. Har du noen gang gikk til nettstedet og ventet på en side å laste til et punkt der du bare klikker du X og lukke nettleseren? Jeg vet jeg har. En av tingene vi ikke ser for mye på når du oppretter WordPress bloggen er lastetiden dette er ekstremt viktig. Mange ganger du vil laste opp mange medier og plug-ins til et punkt der webområdet kan bremse ned 10 sekunder eller mer lastetiden.

Da jeg var bygge datamaskiner og fikse folks datamaskiner ville jeg fortelle dem at datamaskinen er bare så fort som den tregeste komponenten. Som i mange tilfeller var det hard kjøre det var lastet med alle slags spyware og programmer. Vel, det kan være det samme for noen av hosting selskaper som er der ute. Du vil finne en hosting firma som har en glimrende oppetid, men du vil også finne en webvert som har rask maskinvare og programmer. ingen spyware. En av måtene for dem opp farten er også ved bruk av kontrollpanelet som er faktisk et program.

Kostnad:

Både panelene tilbys gratis når du kjøper en vertsavtale fra noen av hosting selskaper som bruker disse to kontrollpaneler.

Alltid få raske hosting for WordPress hvis du har et valg. Jeg vil absolutt anbefale å gå med en creditable vertsselskaper som bruker Hepsia som deres kontroll panel for hastighet, enkelhet og enkelhet. Det er så mye mer brukervennlighet og en verden av bonus programmer du får med dette slipp og dra grensesnitt inkludert muligheten for å merke den.