Webhotell

Hvordan å gjøre nettstedet ditt inn raskere

Du kunne ikke overveie det er nødvendig å ha nettsted lastetiden raskt. Du tenker kanskje at så lenge du har relevant innhold tilgjengelig til målrettet brukeren, og det er SEO optimalisert nettstedet vil dukke opp på første rangering sidene av søkemotorer.

Dette er ikke sant lenger. Google har forbedret sin kravlesøk edderkopper å høste ikke bare informasjon om en bestemt nettstedets innhold, men også om lessing fart av sidene på området. Dette betyr at selv om du har den mest relevante produktet eller opplysninger som matchet brukerens spørring, hvis nettstedet ikke lastes raskt nok, det kan ikke bli rangert høyt på søkeresultatene sider (SERPs) av Google. Nettsted hastighet kan stoppe deg fra å få synlighet du fortjener eller trenger å utvide virksomheten din og være lønnsomme.

Ett av nøkkelelementene for å holde i tankene som gjør nettstedet ditt lastes raskere er å redusere antall HTTP-forespørsler som kreves for å gjengi siden. Så mye som 80% av tiden det tar for å laste siden er mengden av HTTP-forespørsler trengte å laste den første gang brukeren snubler på den. Dette inkluderer forespørsler om å laste inn bilder, Flash, java skript, stilark, etc. Første destinasjonssiden tar for lang tid å laste, vil mange brukere bare klikk tilbake umiddelbart, betyr at du vil miste en potensielt verdifulle klient. Googles edderkopper har innsett dette utålmodighet fra brukere. Det er derfor de kan ikke rangere noen nettsteder høy i søkeresultatene, til tross for at det kan inneholde relevante data. Her er hva du kan gjøre:

1. Du kan komprimere bilder noen måter for å gjøre dem mindre klumpete laste. Kombinere bildene innebygd i stilark effektivt redusere størrelsen på sidene og dermed redusere antall HTTP-forespørsler. Du kan også kombinere flere bilder i ett bildekart; Antall HTTP-forespørsler blir færre, men sidestørrelsen vil forbli den samme. Bruke CSS Sprites for å kombinere bakgrunnsbilder til ett enkelt bilde.

2. Redusere din nærhet til webserveren. Den eneste måten å gjøre dette er å sende innholdet ditt over ulike, servere geografisk. Dette reduserer responstiden ved å redusere innholdets avstand fra potensielle brukeren. Du trenger ikke å konfigurere hele nettstedet, bare bruke et innhold levering nettverk (CDN) som vil spre innholdet for deg. Serveren som er valgt for å levere innholdet til en bruker er ofte basert på sin virtuelle nærhet, (for eksempel hvor mange hopp innholdet må gjøre å få til det). Spre statisk innhold mye så det er nær mange servere, noe som vil redusere responstiden trengte å få det til en faktisk par øyne.

3. Bruk tredjeparts tjenester som "CloudFlare" for å utnytte den nyeste proxy-teknologien. CloudFlare tilbyr en utrolig CDN tjeneste som bufrer webområdet innhold å øke hastigheten som webområdet laster i tillegg til å filtrere ut dårlig trafikk å sikre at spammere og hackere blokkeres fra tilgang til området. CloudFlare drevet nettsteder se en betydelig forbedring i ytelse og en nedgang i spam og andre angrep. Viser nettstedet ditt gjennom en akselerert bane som bruker delte sikkerhet kunnskap om tusenvis av andre nettsteder til å automatisk oppdage og blokkere skadelig trafikk.