Webhotell

Forbruker guiding tips for web hosting tjenester

Hvis du eier et nettsted, trenger du sikkert en god web hosting service for åpenbare grunner. Faktisk, mange eksperter er enige om at en god webverten er blant de viktigste bidragsyterne til en vellykket nettside. Bare noen få minutter med nedetid kan skape kaos. Hvis du er seriøs om suksessen til nettstedet ditt, må du velge med omhu når det gjelder web verter. Her er noen retningslinjer kan du huske på:

Fangst av gratis domener

Hvis du søker på Internett i dag, er det mange verter tilbyr gratis hosting. Mens dette kan høres tiltalende, må du spørre deg selv noen alvorlige spørsmål før du godtar å slik en avtale. For eksempel, som eier domenet? Selv om domenet kan være gratis, vil verten beholde eierskap. Dette betyr at et par år ned linjen når nettstedet er vellykket, vil du måtte kjøpe domenet en heftig pris eller feste med det alltid.

Undersøke båndbredde og diskplass plass vilkårene

Når du ser etter et egnet webverten, ignorerer fleste ofte båndbredde og diskplass plass, spesielt når det kommer til et delt domene. Bare fordi du velge betyr en gratis, delte server ikke at du ikke bør se på vertens kapasitet. For eksempel, hva om webområdet blir populære over natten; vert selskapet kan gi ekstra båndbredde og diskplass du trenger til en rimelig pris?

Det finnes ikke noe slikt som ubegrenset lagring

En av de viktigste tingene webhotell bruker å tiltrekke forbrukere tilbyr ubegrenset lagring. Men er det noe slikt som ubegrenset lagring. Hvis du har undersøkt tjenestevilkårene på verten, så er du sikkert klar over dette faktum. I sammendraget, i delen Server/CPU behandling av Tjenestestatus at hvis du overskrider en viss lagringskapasitet, vil du har brutt vilkårene i avtalen og dermed ansvarlig for avslutning.

Har din egen sikkerhetskopi

Selvfølgelig, garanterer mange verter i dag å beskytte dataene og tilbyr pålitelig sikkerhetskopi. Mens dette kan være sant for noen av selskapene, er det alltid lurt å gjøre din egen backup spesielt hvis du er på en delt server. Gjør din egen backup betyr å ha en off-site backup, slik at selv om serveren knuser, dataene vil være intakt. En bonus tips er at du bør unngå en langsiktig kontrakt med et webhotell; ikke med mindre du stole på dem.