Webhotell

Enkel web hosting utformingstipsene

Det er allment kjent at hosting webdesign er bare en forlengelse av en persons kunstneriske evner og kreativitet, det er helt forståelig at ikke alle web-master har en god forståelse av web hosting design, i kraft av ikke alle har iboende kunstneriske talent. Imidlertid utelukker mangler i kunstneriske og kreativitet avdeling nødvendigvis ikke du har en god webdesign. Det er velprøvde fremgangsmåter som vil hjelpe deg gjøre det meste ut av layout og design, kunstneriske ferdigheter være forbannet. Disse inkluderer:

Start fra et sted - Tweak en mal

Hvis du ikke har teknisk innsikt for å kjerne ut en flott layout fra bunnen, det er helt greit. Mange andre har allerede gjort arbeidet for deg, via klar til bruk maler. Du kan faktisk bruke en av disse malene i esken og det vil være slutten av det, men du vet ordspråket om undervisning en mann å fiske - så bruke malen først og begynner å tilpasse elementer fra tid til annen. Dette vil la deg få en følelse for hvordan ting og til slutt lærer du nok til å gjøre alt på egen hånd.

Si nei til rot

Det er veldig lett å falle forelsket visuelle elementer i disse dager, spesielt siden bredbånd har allerede gjort det mulig å overbelaste folk med bilder og videoer. Men når det gjelder webdesign, bør du huske på at formålet med et nettsted er å levere innhold, ikke innholdet. Ikke flom besøkende med visuelle elementer til punktet at deres hjerner stoppe behandlingsinformasjon (hjernen har en tendens til å gjøre dette når som følger med for mange alternativer.)

Bruk farge klokt

Du må sikre at fargevalget du bruker samsvarer med formålet med webområdet, og mens læring hva spesifikke farger prosjektet kan virke skremmende i begynnelsen, du trenger bare å huske at en virksomhet nettsted skal bruke en nøytral fargepalett, som it-prosjekter en elegant og moderne utseende. Det er det eneste du må unngå bryte. Nøytral farge paletter er lett på øynene, og kan hjelpe deg guide eventuelt folks øyne mot innhold ved bruk av små bindestreker av ikke nøytral farge (spesielt i overskrifter).

Bruke skrifter som er tilgjengelig og lesbar om på en liten skjerm eller en storskjerm

Det er faktisk to ting du må huske om skrifter. De er vanligvis klientsiden, så hvis du bruker en skrift som ikke er allment tilgjengelig, sjansene er besøkende vil se generiske ser fonter på slutten (som systemet erstattes den manglende skriften med hva standard de har satt), dermed ødelegge tiltenkte utseende, spesielt hvis du bygget layout rundt sa skrift. I tillegg bør du huske på at ikke alle søker nettstedet på en stasjonær PC, så du må sørge for at teksten er leselig og anstendig ser selv på små skjermer gis til smartphones og tabletter.