Webhotell

Noen fakta knyttet til forhandler hosting

Det finnes tre ulike kategorier av hosting-tjenester, og dette er delt fiendtlig, forhandler hosting, og dedikert hosting. Delt hosting er vanligvis de vanligste, der du betaler en årlig eller månedlig avgift til din webvert i stedet for en forhåndsbestemt mengde serverplass og båndbredde, med noen ekstra funksjoner, slik som støtte for PHP og CGI. I dedikert hosting, er no hele serveren leid ut til en bestemt klient, som de har full kontroll. Men når en webvert er bare starter ut, ville det ikke ha hovedstaden for sin egen server eller tiden nødvendig for riktig vedlikehold av det samme. Selskaper som tilbyr vertstjenester under slike situasjoner vil tilby forhandler spyling pakker, der webvert ikke ville være nødvendig å kjøpe eller leie egne servere.

Så, hva nøyaktig er forhandler hosting?

I denne typen hosting, ville et webhotell kjøpe en bulk plan fra webvert. Det ville da sub dele planen i små kategorier og deretter selge den til enkeltbrukere. Folk interessert i å starte sin egen hosting forhandler virksomheten kan skaffe storskala hosting pakker sammen med evnen til å vert bulk domenenavn. De kan deretter utarbeide måter og midler til å gi pakkene og planer til individuelle kunder, uten å gå inn i detaljene av eier, administrere og vedlikeholde sine egne servere.

Serveren vil kjøre og styrt av selskapet, videresalg og web verter kan gå videre og hevder serverne deres, selv når de ikke har full tilgang til det samme. Web verter kan be om videresalg selskapene å installere moduler for å kjøre skript og de fleste forhandleren verter ville være glad å etterkomme forespørsler gjøres.

De fleste individuelle eiere og selv bedrifter trenger relativt små mengder av plass og båndbredde, og det vil ikke betale for dem å gå rett til videresalg selskapene. Generelt, en forhandler kontoen kommer med en stor båndbredde og plass, og dette er store for brukes av en enkelt nettside. Web verter på sin side deler store biter i mindre enheter for å gå med behovene til individuelle eiere.

Noen web verter tilbyr også unbranded forhandler hosting planer der tjenestene tilbys i en måte å gjøre web verter vises ikke-eksisterende. Vertene bruk et tvetydig domene for deres primære servere, og bruker ikke sine firmanavn eller merkenavn. Forhandler av vertstjenester kan fortelle kunder og klienter at serveren og tilknyttede domener tilhører dem, som skaper et bedre inntrykk på kundene av forhandlere.

Forhandler hosting-tjenester blir brukt av individuelle gründere og også ganske noen web hosting selskaper som selger båndbredde og server kan du lage plass selv i web hosting bransjen. Alt de trenger å gjøre er å betale en rimelig månedlig kostnad og de kan komme i gang. De ville også ikke har rundt bekymringer vedrørende riktig og effektiv administrasjon av servere, servere, og håndtere datasentre. Nye og små web verter kan bruke denne typen hosting før eksamen til sine egne semi-dedikert eller dedikerte servere.