Webhotell

Hovedfordeler ved bruk av dedikert server hosting

Hvis du har nylig begynt å se på ulike web hosting-tjenester, er sjansene du har allerede kommet over hva har kjent som dedikert server hosting, og hvis det er tilfelle, du kan lure på om det er et godt valg. Første prioritet er på dette punktet å forstå nøyaktig hva denne typen tjenester innebærer. I et nøtteskall, betyr en dedikert web hosting service at nettstedet vil bli driftet på en server som bare for deg. Fleste nettsteder er derimot vert delte servere. Hver har sine egne fordeler og ulemper.

Den mest åpenbare fordelen av delt hosting er drastisk redusert kostnadene, men for mange bedrifter, det er flere viktige aspekter som må tas i betraktning. Dedikert server hosting er for eksempel i en helt annen liga når det gjelder ytelse; minne; lagring og mye mer. Mange større nettsteder spesielt finner at felles web hosting-tjenester ikke er bare ideelt.

Hvordan gjør man faktisk gå om å avgjøre hvorvidt dedikert server-hosting er det beste valget? Her er noen grunnleggende eksemplene situasjoner der en slik løsning vil nesten sikkert være det beste valget:

1. Naturen av det nye nettstedet tilsier at du, som eieren av websiden må ha stor kontroll over serveren og ytelsen helt fra starten.

2. Du bruker allerede en delt server, men føler at du trenger flere funksjoner slik økt RAM og etc.

OK, nå som vi har berørt to grunnleggende eksempler på når dedikert server hosting kan være det beste alternativet, la oss ta en titt på noen av de viktigste fordelene disse typer servere kan tilby:

Fordel No. 1 - maksimal ytelse

Den mest merkbare fordelen av dedikert server hosting er utmerket ytelse. Dette er spesielt viktig hvis du har et omfattende nettsted som krever mye prosessorkraft. Det samme prinsippet gjelder hvis du har et nettsted som tiltrekker mange besøkende. Den beste måten å sikre jevn kjøring av slik nettsted ville være å gå bort fra delt hosting.

Fordel nr 2 - økt pålitelighet

Delte servere er svært utsatt for krasj og andre typer problemer som er best unngås. Dedikert server hosting derimot nesten aldri krasjer, og dette, sammen med raskere responstid betyr det gir en større grad av pålitelighet.

Fordel nr. 3 - forbedret sikkerhet

Internet security er en større bekymring for alle bedrifter disse dager, og dette er alene grunn nok for noen bedrifter å bruk dedikert server-hosting. Husk at flere nettsteder det er å være vert på en bestemt server, jo mer sårbare serveren blir å banalisere og etc. Ved ikke å måtte dele en server, eliminere du også risikoen for webområdet blir infisert av delte virus og etc.

Fordel nr 4 - økt fleksibilitet

Fordi du vil være den eneste som bruker bestemte serveren, vil du ha frihet til å utvide og utvide området som, og når nødvendig. Nesten alle vellykkede nettsteder nå et punkt der utvidelse blir uunngåelig, og når dette skjer, de trenger automatisk mer båndbredde. Med delt fiendtlig er dette ofte ikke mulig siden serverne er allerede opererer på full kapasitet. Husk større båndbredde betyr bedre hastigheter, og en bedre hastighet antyder for besøkende at du kjører en veldig profesjonelt nettsted.

Fordelene nevnt ovenfor er egentlig bare toppen av isfjellet når det gjelder dedikert server hosting. Det er fortsatt mange grunner til at dedikerte servere har blitt så utrolig populære, og deres popularitet fortsetter å vokse hele tiden. Det er ikke det billigste alternativet, men noen ganger en virkelig trenger å se utover kostnaden til å realisere den sanne fordeler.