Webhotell

Hva er web hosting tjenester og hvorfor er de viktige?

I noen grad, kan man egentlig si at en web hosting service er bare en av mange forskjellige typer Internett-tjeneste tilgjengelig, som gjør det mulig for enkeltpersoner og bedrifter har en tilstedeværelse på Internett. Men kan nivået på tjenesten variere betraktelig. I sin enkleste form, ville vi ser på hosting av ting som enkelt webside, og som må forventes, krever dette bare en grunnleggende nivå behandling. Faktisk, tilbyr mange Internett-leverandører denne typen vertstjenesten til sine abonnenter gratis. Denne løsningen er imidlertid ikke godt egnet til av spyling av virksomheten nettsteder, som sammenligning kan bli ganske dyrt.

Enkelt nettside hosting er vanligvis perfekte for personlig bruk, men hvis du trenger et helt nettsted vert, må se på en mer avansert form for pakken. Den bør inneholde database støtte og også en plattform for å forbedre programmer, for eksempel Java og PHP for eksempel. Uten disse funksjonene kunne kunder ikke skrive skript for ting som innhold management; forumet og etc. Avhengig av behovene dine må du kanskje også et Kontrollpanel for å installere skript og for å administrere webserveren. Til slutt må du nesten helt sikkert andre moduler som e-post. Det er verdt å huske at noen web hosting tjenester bare vert spesifikke tjenester som e-handel, og mens noen kan bruke disse på, de er mest foretrukket av de som foretrekker å sette ut noen av sine nettverksinfrastruktur.

Påliteligheten av en web hosting service er generelt avhengig av hvor mye nedetid erfarne. Med andre ord, i løpet av et år være hvor ofte vil området utilgjengelig på grunn av web hosting problemer. Hvor lenge et system har vært på nett er ikke en pålitelig indikator. Husk, mange Internett-baserte bedrifter er avhengige av en fast Internett-tilkobling. I denne typen scenario, kan man bruke en datamaskin som et nettsted vert. Tross alt, dette er et billig alternativ, men de åpenbare ulempen er at billige eller gratis alternativer er alltid begrenset, og alle av dem mangler mange av funksjonene du kan forvente fra en betalt web hosting service.

Delt Web Hosting Service

Hvis du skulle velge felles web hosting, vil nettstedet dele en server med et gitt antall andre nettsteder. Fordelene med denne typen tilnærming ville være at flere forskjellige steder er i stand til å dele en felles pool av ressurser, inkludert tilgjengelig CPU; RAM, og etc.

Forhandler vertsleverandører

Noen folk kjøper en web hosting pakken og de gå videre og leie den til en "tredjepart", i hovedsak gjøre dem webverten. I dette tilfellet vil de fleste aspekter av tjenesten være identisk med det som tilbys av overordnet webvert, selv om noen forhandlere foretrekker å beholde kontrollen over visse aspekter som mekanisk og/eller teknisk støtte.

Home Server

Som uttrykket antyder, er en hjem server i hovedsak et enkelt hosting maskin installert i ens hjem. Antall områder som kan være vert uunngåelig avhenger av flere faktorer, og for det meste, typisk hjemet tjeneren kan brukes med alle forbruker-grade bredbåndsforbindelse.

Med så mange gratis web hosting alternativer tilgjengelig i dag, er mange motvillige til å vurdere å bruke en betalt fiendtlig service. Som har blitt sagt men, er betalt hosting-tjenester ikke gratis fordi de gir langt mer funksjoner, hvorav mange er avgjørende for bedrifter. Disse dager er det viktigere enn noensinne å forstå hva dine eksakte krav er før en beslutning. Linux-baserte hosting er den vanligste typen i dag, men kundene trenger selvfølgelig andre alternativer, inkludert PHP og Perl.