Webhotell

Top tips for å velge den beste web hosting service

De ser for web hosting selskaper vil finne en rekke selskaper som tilbyr å gjøre det nødvendig for dem. Mange gjør det ganske vanskelig å velge den beste selskapet, tilbyr passende tjenester til konkurransedyktige priser. Så er her noen faktorer som trenger din vurdering, for å lette ditt valg:

1. Plass - hvor mye plass vil du kreve?

Det er ingen vits i å betale for som du ikke skal bruke. Så vil du beregne typen av diskplassen kreves for ditt nettsted. Dette gjøres enkelt ved å åpne "Vinduer utforske" i Microsoft Windows, etterfulgt av å velge mappen som inneholder filene for webområdet. I tilfelle du ikke allerede har en mappe, lage en og flytte alle filene du planlegger hosting på nettet i den nyopprettede mappen. Neste, du bare høyreklikke mappen å vurdere størrelse for mappen. Som angir størrelsen på diskplassen du trenger på serveren. Men vil dette selvsagt øke når du legger til mer innhold på webområdet.

2. Båndbredde - hva er trafikkvolum du forvente?

Båndbredde definerer trafikkvolum som kan oppstå mellom webområdet og gjenværende Internett. Hosting selskaper kan tilby båndbredde størrelsen avhengig av nettverkstilkoblinger, inkludert deres interne datasenter og utenfor offentlig nettet.

3. Støtte - selskapet tilbyr 24 / 7 Support Desk?

Dette er en svært kritisk funksjon som du ikke bør kompromiss med. Du skal tillates anlegget i tilgang til support 24 X 7. Det ville sikre du kan snakke med sine ting så snart du oppdager noen problemer med nettstedet. Du kan også liker å undersøke pulten sin støtte. Du kan velge for å kontakte support desk når som helst på en natt eller dag sjekke responstiden og gjør noen forespørsel.

4. Budsjett-hva er beløpet du er villig til å investere?

Når du har vurdert kravene plass og båndbredde, pluss støttenivået du skal du trenger, må du fastsette en rasjonell budsjett.

Du kan også komme over selskaper som tilbyr gratis hosting for ditt nettsted. Du kan ikke være sikker på om de vil holde levere tjenester. Før du kjøper en pakke, bør du se etter noen kuponger som kan være tilgjengelige. For eksempel, tilbyr noen selskaper ulike rabatter, opptil 25 prosent på den totale faktureringen, når du bruker rabatt koder før du betaler for en hosting-pakker tilbys av dem.

5. Vilkår og betingelser - sjekk for eventuelle skjulte setningsdeler

Du bør forstå alle vilkår og betingelser for pakken som inneholdt i termer av tjenesten & personvern av selskapet. Hvis du har noen tvil, trenger ikke registrere kontrakten med mindre og inntil du har avklart denne saken.

Hvis du følger tipsene ovenfor nøye, vil de kan du være bedre forberedt for å kjøpe riktig hosting pakke for webområdet.