Webhotell

GoDaddys - vev hosting anmeldelse

Snakk om webområdevert av, jeg streife rundt GoDaddy.com webside, konsultert flere kunder og kom opp med informasjon som kan hjelpe deg eller noen andre interessert nettsted utbyggere avgjøre om dette hosting selskapet er perfekt eller ikke.

GoDaddy.com er en av verdens største domeneregistrator og web hosting leverandør, vedlikehold over 45 millioner domenenavn hittil. Bortsett fra hosting, selger det også e-business relatert programvare og tjenester.

Hosting planer og priser

GoDaddys tilbyr et stort utvalg av funksjoner og tjenester. I dette nettstedet hosting anmeldelse, vurdert jeg bare sine ettårig pakker. Grunnleggende delt vertsavtale de kaller økonomien kommer med 100GB lagringsplass, ett enkelt domene og 100 e-post til en anstendig pris på $3.99 månedlig. Denne planen er ideelt for de som ikke trenger mye diskplass. På den annen side, gir Deluxe planen ubegrenset diskplass, ubegrenset domener og 500 e-postadresser med noen få dollar på hver måned.

En dedikert SSL-sertifikat for sikrede elektroniske betalinger er inkludert i GoDaddys Ultimate plan, sammen med ubegrenset diskplass, ubegrenset domene og ubegrenset e-postadresser til mindre enn $8 per måned. Dette er best for dem bærer en stor bedrift som har stor og tyngre webside filer. Alle tre planer jeg nevnte støtte ubegrenset båndbredde og et stort antall FTP og MySQL databaser. Hver hosting løsning tilbyr en ypperlig verdi, smart beslutning om å ta hvilken som passer størrelse og behovene til din bedrift eller situasjonen.

Nettsted bygningen og administrere funksjoner

Nettstedet bygge verktøy og maler kommer gratis med betalt hosting. Oppgradert nettsted tilbyr GoDaddys nye, friske og fantastisk nettsted maler. Installere skript som WordPress,

Drupal, Joomla og Zen Cart gjøres helt brukervennlig at du kan tilpasse nettstedet ditt men du. De også kjøre dedikerte WordPress servere for optimal brukeropplevelse. Deluxe og endelig presentere mobil-vennlig dugelig nettsteder - dette er stor spesielt at folk nå er mer på farten og surfe på Internett i deres telefonene ofte!

Gjør dette hosting anmeldelse, syntes jeg personlig at databasen og domene manager er helt fint. Det kan være litt vanskelig å navigere selv om det inneholder retninger. Noen funksjoner, inkludert en ny database, kan ta opptil 24 timer å fullføre og være klar til bruk.

Pålitelighet:

Hosting millioner av domener, er det intet mindre du kan forvente fra en leverandør som GoDaddys. De støtter 24/7/365 in-house overvåking av nettverket slik at alle kundenes nettsteder er trygg og full drevet.

Oppetid garanti på 99,9%, dag og natt, opprettholdes gjennom svært avanserte fasiliteter. Veldig lovende å høre, men noen kan ha problemer GoDaddy web innlevere og databaser. Nettsteder kan ta lengre å laste enn normalt kanskje grunn til massivt oversell delt hosting og; enkelte alternativer for web-manager fungerer ikke på grunn av altfor utstoppede Kontrollpanel.

Kundestøtte:

GoDaddy er det enkelt for kundene å kontakte dem til tider de trenger hjelp. Å være et stort selskap, introduserte de flere arenaer på der kundene kan få riktig støtte. Kunder kan ringe, sende e-post eller opprette en bekymring billett å be om hjelp. Det finnes flere online ressurser tilgjengelig, som støtteartikler, vanlige spørsmål og en rekke nettfora.

Mens alle disse ressursene er gjort tilgjengelig for alle, trenger noen forekomster og tekniske problemer spesiell oppmerksomhet. Ifølge nettstedet hosting gjennomgang jeg gjennomført, virker det som dette er hvor GoDaddy faller tilbake. De er rimelig treg i å svare på e-post og løse problemer, noen kunder har hatt problemer med refusjoner også (i motsetning til pengene tilbake-garanti). Noen tekniske problemer kan ta flere uker før de får rettet ut og noen er venstre uløste selv etter et par måneder.