Webhotell

Hostgator review - pålitelighet og kvaliteten på tjenesten som en webverten!

Snakker av nettstedet hosting vurderinger, jeg vandret rundt HostGator webside, lese flere produktanmeldelser og kom opp med noe informasjon som kan hjelpe deg eller noen andre interessert nettsted utbyggere bestemmer, hvis denne webverten er perfekt eller ikke i form av pålitelighet og kvalitet service for din bedrift.

HostGator, som startet webtjener i et dorm rom i 2002, er nå kjent og regnet som en av lederne i markedet for delt, og forhandler hosting. Faktisk, ble det nylig kåret som 21 privat selskap i Amerika, hosting nesten 2,5 millioner domener.

Hosting planer og priser

Har det faktum at HostGator spesialiserer forhandler hosting, tilbyr rimelig priser på sine delte og dedikerte ubegrenset web hosting planer. Starter på $4,95 per måned, som inkluderer ubegrenset diskplass og båndbredde. Deres forhandler planer tilbys fra prisene varierer fra $24.95 til $99.95 per måned, og deres dedikert server planer varierer fra $179.00 til $374.00 per måned. Alle disse tallene var selvsagt basert på tiden denne anmeldelsen ble skrevet.

Gratis sett opp ubegrenset MySQL databaser og SpamAssassin, er inkludert i disse pakkene. Disse hjelper redusere mengden søppelpost mottatt, 99,9% oppetid og en 45-dagers pengene-tilbake garanti. Dette er kjempebra fordi ikke alle web hosting selskaper tilbyr denne typen garanti. Viser bare at HostGator er overbevist om at deres kunder vil sikkert nyte tjenesten de tilbyr, gjør dem, aldri angre og returnere det!

Nettsted bygningen og administrere funksjoner

Nettstedet bygge verktøy og maler kommer gratis med betalt hosting. Med sitt nettsted tilbyr HostGator nye, friske og fantastisk nettsted maler. Det gir også tilgang til bransjens bransjeledende SiteStudio nettside designeren, et svært enkelt program å navigere som er sikkert en stor hjelp, selv for nybegynnere. Sammen med disse er forumer, gallerier og medlemskap skript.

HostGator, har også forpliktet seg til å gi grønnere løsninger for deres delt og forhandler servere. Med sin sertifisert fornybar energi kreditt vindkraft, det er ikke bare minske miljøpåvirkningen, de er reversere den! Det antas at dette selskapet er en del av neste generasjon økologiske web hosting, for det gir ren løsninger som tilfredsstiller kundenes online behov.

Pålitelighet

Hosting millioner av domener, er det intet mindre du kan forvente fra en leverandør som HostGator. De støtter 24/7/365 in-house overvåking av nettverket slik at alle kundenes nettsteder er trygg og full drevet. Oppetid garanti på 99,9%, dag og natt, opprettholdes gjennom svært avanserte fasiliteter.

Det har valgt Planet, til huset deres datasenteret. Planeten har over 35 000 kvadratmeter hevet gulvplass, og har state-of-the-art sikkerhet, miljø og kjølesystemer. Dette anlegget er ledsaget med flere TXU elektriske nett, 4800 volt inngangseffekt, DataTrax avlytting programvare for hele sentrum infrastruktur og en fullt meshed og redundante Cisco Certified Network med 10 ryggraden leverandører raskest voksende.

I tillegg investert HostGator i vind makt energiløsninger som er nær hjemstedet. Disse brukes til både kraft og kult delte og forhandler serverne. Når du vurdere alle disse funksjonene, bør kunder har sjelefred angående sikkerhet, pålitelighet og energieffektivitet deres fasiliteter og servere.

Kundestøtte

HostGator gjør det enkelt for kundene å kontakte dem til tider de trenger hjelp. Å være et stort selskap, er det flere måter på hvordan kundene kan få riktig støtte. Kunder kan ringe, sende e-post eller opprette en bekymring billett å be om hjelp. Det finnes flere Internett-ressurser, for eksempel kundestøtteartikler,

Vanlige spørsmål og en rekke nettfora.

En ulempe skjønt er at hvis det er en plutselige pigge av trafikken, nettsteder laste opp sakte. Annet enn det ser alt om det gode.

Å konkludere min samlet gjennomgang av HostGator er en positiv pålitelighet og kvaliteten på tjenesten de tilbyr som en webverten.