Webhotell

Er dedikert server hosting et bedre valg?

I dag, når informasjonen er alt fra personlige samtaler for E-handel ventures, må vi helt designet og utviklet nettsteder og sømløs levering av all informasjon. Økning i bruken av de håndholdte enhetene tydelig angir at informasjon er nå behov og ikke en intellektuell fetish. Dette er årsaken til kravet om en veldrevet server, fortrinnsvis en dedikert en som ville se etter våre nettsider med omsorg og flid slik at vi kan imøtekomme behovene til våre brukere.

En dedikert server er en server som er utviklet og installert for en bestemt klient slik at klienten og brukerne kan nyte eksklusiv dekning og kontinuerlig arbeid-flyt. En dedikert server leies fra en Web Hosting selskap av en webutgiver som har en nettside uansett hvilket som helst formål. Den er utformet som en spesifikasjon av klienten og det inkluderer en webserver, en Internett-tilkobling og nødvendig og relaterte programvare.

En dedikert server er installert på leverandørens sted, vanligvis på Web Hosting selskapet sted og klienten er eksternt koblet til denne hovedtjener. Her i en lå manns word er dedikert server en datamaskin på leverandørens plass koblet til en annen datamaskin i kundens sted å lagre og vedlikeholde all informasjon på webområdet for klienten. Hovedmålet er å redusere den interne kostnaden av en klient som egen server trenger en masse ting som rutere, systemet sikkerhetsrammeverket, Internett-tilkoblinger osv som medførte kontinuerlig kostnader for en klient. Det er bare en outsourcing av klientens hosting og nettverk. I utgangspunktet er det en leie system som lar en klient bruker en bestemt maskin eller klienten kan ha et alternativ fra et utvalg av flere systemer. Det kan være en løsning av installering av klientens i vertsleverandørs premiss, kalt colocation i terminologien.

En dedikert server tilbyr en bestemt mengde minne forpliktet til klienten, båndbredde og harddisken minne. Båndbredde betyr vanligvis datamengden levering i gigabytes. Serveren leveres med domenenavn service, arkiv forflytning protokollen og e-postkontoer. Det betyr at det er en vinn-vinn-pakke for et nettsted om hosting, dataoverføring og dataene og ta back-ups i en mer kostnadseffektiv måte hvor et nettsted ikke skal ta tilstand for sin interne problemer for vedlikehold av serveren.

En dedikert server kan være av to typer, managed og unmanaged. Administrerte servere er hovedsakelig vedlikeholdt av hosting siden. Tjenesten varierer fra leverandør til leverandør, men en er standard nivå av service alltid tilgjengelig fra leverandøren side. På den annen side, vedlikeholdes de uovervåkede dedikerte serverne av brukerne og ikke av leverandøren.

Dedikert hosting er alltid kostnadskrevende enn delt hosting, og det tar mye tid når det gjelder coping med feil. Men dedikert server gir mer kontroll, sikkerhet og eksklusivitet for et nettsted.