Webhotell

Hostzilla - en ærlig vurdering!

I denne web hosting vurdering, jeg så til tjenestene som tilbys av et selskap kalt Hostzilla og vurdert dens troverdighet i å tilby pålitelig hosting løsninger. Det er ikke mye informasjon på nettet om det, så for meg er dette veldig spennende og tvilsomme. Her er en kort liste over ting du bør vite før du velger å gjøre forretninger og betro bedriften Hostzilla.

Hosting planer og priser

Hostzilla tilbyr tre grunnleggende planer nemlig forrett-, forretnings- og Unlimited. De kommer med ubegrenset båndbredde og ubegrenset diskplass. Startpakken kan 5 domener og har inkludert email tjenestene på $10.95 per måned. Med en dollar lagt månedlig, forretningsplan kan holde 100 aktive domener og samme inkludert emailing fordeler.

Antall tillatte webområder blir bare ubegrenset plan $13.95 per måned, som er kjent som ubegrenset pakke. Bortsett fra lignende fordeler med to andre planer, er det fremmes for å ta en gratis IP-adresse. Alle disse planene Love å ha en dedikert SSL-sertifikat, som er svært uvanlig, de fleste leverandører har grunnleggende pakkene under delt hosting.

Hostzilla pakker alle kommer med en 15-dagers pengene tilbake-garanti. Prisen jeg vurdert i denne hosting vurdering er basert på årlige abonnementer. Snakker igjen av kostnader, har relativt dyrt planer i forhold til andre leverandører. Dette kan skyldes SSL-sertifikatet privat inkludert i alle plan, men helt ærlig jeg sliter med å tro at det er legitimt.

Kundeservice

For å be om hjelp, opprettet Hostzilla to kanaler der kunder kan nå dem ut - gjennom e-post og billett støtte. Et selskap som tilbyr ingen telefonnummer eller adresse å kontakte dem problemer er åpenbart et tegn på frakobling og upålitelige.

I min ærlige mening, burde dette gi deg andre tanker i å investere i sa-leverandøren. Jeg har egentlig ikke sett mye webområdevert anmeldelser om dette firmaet, og hvis det er noen de er alle negative reaksjoner. For å nevne, kom jeg over noen innlegg fra et forum om denne fyren som hadde problemer med å få sin tilbakebetaling og en annen som sa at han aldri fikk en tjeneste for verdien av pengene sine.

Som jeg har nevnt flere ganger, fant jeg nesten all relevant informasjon om denne webvert og selv deres nettside ikke detaljer ikke noe om nettsiden bygning funksjoner. Mangelen på referanser tilgjengelig til potensielle kunder om denne web hosting leverandør manifesterer bare hvordan pålitelighet er avhørt. Er det nødvendig at du sjekke legitimasjonsbeskrivelsen og gjøre din egen hosting gjennomgang før å engasjere seg med dette selskapet.