Webhotell

Grunner til å kjøpe dedikert server hosting

1. Ytelse

Resultatet er en av de mest påvirker faktorene. Programmer på serveren har blitt større og generere enorme Last. På en delt server, kan enterprise nivå programmer gi svært svak ytelse. Dette kan ha negativ innvirkning på virksomheten. Dedikerte servere gir robuste plattformen for hosting slike programmer.

2. Pålitelighet

Dedikerte servere er kjent for å være pålitelig. Ressurser på serveren er ikke delt med andre bedrifter. Dedikert server hosting gir best mulig oppetid og tar vare på din hosting krav.

3. Skalerbarhet

Hosting kravene kan vokse geometrisk gjennom årene. Det er praktisk å kjøpe ekstra plass uten optisk for en ny server eller hosting leverandør.

4. Kontroll

Dedikerte servere gir ubegrenset og uinnskrenket kontroll til sine sluttbrukere. Autoriserte brukere ikke bare få tilgang til og admin, men de har også full kontroll over serverkonfigurasjonen.

5. Båndbredde tilgjengelighet

Båndbredde er ikke et problem. Du vurdere dine behov og velge en pakke som gir båndbredde egnet for hosting behov. Du kan regelmessig evaluere båndbreddekravene.

6. Trafikk bryter

Hvis nettsteder brukertrafikk fra 150 000-1,000,000 sidevisninger eller mer per måned må så du velge dedikert server hosting. Dedikert båndbredde gir maksimal og pålitelighet å imøtekomme tung brukertrafikk på nettsteder.

7. Sikker Web Hosting plattform

Det faktum at det er ikke en felles server og bare tilgjengelig for de godkjente - gjør det en svært sikker web hosting alternativet. Alle ressursene er utelukkende ditt. Du definitivt finne ut at å eie en server er bedre enn dele med flere bedrifter.

8. Kjør komplekse databaser/CPU intens søknadene

Dedikerte servere gi prosessorressurser for komplekse databaser og applikasjoner som krever stor diskplass, minne og server klasse CPU. Du eier rettighetene over serveren. Derfor kan du direkte alle sine ressurser for å støtte slike hosting krav.

9. Windows og Linux basert dedikerte passelig servere

Det er enten Windows eller Linux dedikerte servere. Du kan velge en som passer din hosting krav. Velg for enkelt-, dobbelt- eller quad prosessor kjører Windows eller Linux uten nedetid bekymringer. Begge operativsystemene tilby samme nivå av sikkerhet. Windows-basert server er best for nettsteder eller programmer som er utviklet på ASP eller ASP. NET skripting plattform, bruker Microsoft Access eller Microsoft SQL (MSSQL) databaser. Mens Linux er basert server foretrukket hvis webområdet og programmer er utviklet ved hjelp av PHP og MySQL.

10. Av lokale servere

Vertsleverandøren opprettholder servere på sine store datasentre som lar deg fokusere på dine viktige forretningsmål. Administrerte dedikert server hosting tilbyr trygge, fleksible og lyn raske vertstjenester. Du trenger ikke å bekymre deg for å bygge hosting infrastruktur i din lokale som viser seg for å være kostnadseffektive hosting løsning.