Webhotell

Er din bedrift beskyttet fra ddos-angrep?

Som bedriftseier forstår du allerede nødvendigheten av en fungerende tilbød. Om du har en murstein og mørtel motpart, Internett kan du nå et bredere publikum og forretninger selv i løpet av timer. Sammen med alle fordelene med gjør forretninger på Internett, er det også økt risiko. Og mens du kan ha de nødvendige brannmurene å bekjempe målrettet hacking forsøk, du ikke ennå har rette distributed denial-of-service angrepsbeskyttelse.

Før du skynde ut for å få DDoS beskyttelse, må du kontrollere at du trenger den. Det kan være dyrt. På den annen side, kan en langvarig tjenestenektangrep også være dyrt for bedriften. Så, mens det ikke kan være viktig å vert på en server som har automatisk DDoS klimatiltak, er det viktig å ha en beredskapsplan på plass i tilfelle et angrep gang oppstår.

Lage en Plan

Når du allerede har en plan på plass, hvis et DDoS-angrep kommer, tar det bare noen minutter å komme tilbake på nettet. Kundene kan ikke engang merke et avbrudd i tjenesten når et angrep skjer. Prøver å komme opp med en løsning på fly, men kan koste deg tusenvis av dollar i inntekter.

Den beste eksterne DDoS beskyttelsen krever ingen nedlasting, ingen installasjon og vedlikehold: en DNS-endring. Hvis serveren du bruker å være vert for selskapets hjemmeside har ingen DDoS beredskapsplan, bare har et annet selskap i ventemodus. Øyeblikket du realisere en angrepet har skjedd, kan du overføre webområdet til en annen server og gå tilbake til full funksjonalitet på mindre enn ti minutter.

Selv om avbrudd i tjenesten vil være kort, er det viktig å ha noen klar koble bekymret kunder over sosiale mediekanaler. Å holde kundene underrettet om oppdateringer og håndtering tjenesteproblemer, er svært viktig for å holde kundene påvirket av DDoS angrep. Et annet viktig skritt er å være vert for e-post atskilt fra webområdet. Når ditt nettsted går ned, vil kundene fortsatt kunne kontakte deg via e-post.

Forenklet skritt

Forstå organisasjonen.

DDoS er lett for hackere å lansere og kan være vanskelig å bekjempe.

I stedet for håper vil dette angrepet aldri skje, har en plan på plass for å håndtere det i tilfelle den noen gang gjør.

Ta hensyn til nettverket.

Utdanne deg selv om de forskjellige typene angrep og hvor de kan komme fra.

Bli venner med selskaper som er vert for og vedlikeholde ditt nettsted.

Forstå hva som skjer hvis du ikke har en plan, i.e. tap av inntekt, tap av kunder

I stedet for å be denne type angrep kommer, sørg for at du er forberedt på det og glatt kan implementere DDoS beskyttelse plan, i stedet for drift blindt når du står overfor et angrep.