Webhotell

Hostgator review - webhotellytelser

Hvorfor jeg valgte HostGator?

Jeg valgte HostGator på grunn av sin utmerkede rykte og konkurransedyktige priser; Jeg så at mange mennesker brukt dem og syntes å være fornøyd med deres tjenester. Det hjalp også da jeg så HostGator vurderinger som konsekvent rangert dem å ha den beste kundeservicen i bransjen. Jeg var litt leery på grunn av deres lave priser, men jeg skjønte alle disse menneskene online ikke kunne være galt.

HostGator Review

Jeg registrerte meg for Baby Plan; denne planen kan du være vert ubegrenset domener uten å betale en ekstra avgift. Jeg liker det faktum at jeg kan bygge flere nettsteder uten å måtte bekymre seg om utvidelse kostnader; andre nettsted vertstjenester belaste deg mer penger når du legger til flere nettsteder. På ca seks dollar i måneden, kan jeg være vert så mange domener jeg ønsket.

De også gi deg ubegrenset plass og dataoverføring; andre web hosting selskaper begrense disse og belaste deg når du går over et bestemt beløp. I siste, har jeg vært overrasket andre hosting selskaper med uventede kostnader på min regning som jeg likte spesielt. Jeg har ikke hatt det problemet med HostGator.

God kundeservice

HostGator er kjent for sin enestående kundeservice. Hvis du er vert for et nettsted med dem, kan du kontakte dem via telefon, live chat og epost. Jeg har bare brukt alternativet direkteprat; tjenesten var topp. Jeg hadde en kundestøtterepresentant arbeider på problemet mitt i mindre enn fem minutter. Jeg hadde liksom rotet permalinks i bloggen min; kundestøtterepresentanten fikk meg opp og kjører på mindre enn 15 minutter.

HostGator gjort det veldig enkelt å sette opp bloggen min; de tilbyr ett klikk CMS installasjoner. Når du logger inn i cPanel, kan du klikke på ikonet WordPress du kan få installasjonen automatisk. Du trenger ikke å bekymre deg for å sette opp WordPress fra scratch; andre nettsted vertstjenester gjøre prosessen mye vanskeligere. Når din CMS er installert, sende de umiddelbart deg ditt brukernavn og passord; Det er ganske enkelt.

Problemer med WordPress

Hvis du bygge dine nettsteder for stor og installere for mange WordPress plugins, kan du oppleve problemer med HostGator. Når disse nettstedene blir for stor de vil føre til at Apache-systemet krasjer og derfor webområdet vil midlertidig gå ned. Du må deretter å ringe kundeservice og ha Apache restarted. Det ikke skje for ofte, bare husk dette og prøver ikke å installere for mange WordPress plugins så du trenger ikke disse problemene.

Sikkerhetskopiering av filer

HostGator ryggene automatisk opp alle dine filer gratis. Hvis området noensinne blir ødelagt eller hacket, kan de gjenopprette den for deg. Jeg anbefaler likevel å sikkerhetskopiere webområdet manuelt, men de gir deg et ekstra lag med sikkerhet ved å gjøre automatiske sikkerhetskopier og lagre dem for deg. De lar deg sette opp ubegrenset emails for domener; Det er ganske fint å kunne sette opp e-poster når de trengs.

Konklusjon

HostGator er en av de mest pålitelige web hosting selskaper på nettet. Husk bare å holde nettsteder tilstrekkelig størrelse, ellers må du oppgradere til en større hosting pakke slik nettsteder bo på optimal ytelse.