Webhotell

Betydningen av å overvåke webområdets oppetid

Nettsted sporing er ekstremt viktig hvis du er en webdesigner eller utvikler en web hosting service. Å vite om nettstedene du administrere er frakoblet er en kritisk forretningsfunksjon du må spore og løse i sanntid. Får en telefon fra en kunde og læring med dem at deres nettsted er ned er ikke samtalen du ønsker.

Heldigvis er det mange gode løsninger på markedet for å administrere alle dine nettsteder på ett sted. Hvis du bruker en Google Docs API eller en sanntids overvåking tjeneste, bør noe implementeres jo større bedriften vokser. Jo mer du administrerer, jo vanskeligere blir det og som du sannsynligvis må gå fra en gratis tjeneste som Google API til en mer administrert løsning.

Når du velger en website uptime avlytting løsning, må du se på alle funksjonene du trenger. Det er så mange der ute som du kan ende opp tilbringer mer enn du trenger. Du vil gjøre det du trenger, men ikke å betale for en haug av funksjoner du ikke trenger.

Mens mange teknologiene eksisterer til skjermen nettsted oppetid og nedetid, finner jeg den viktigste funksjonen å se etter en som kontrollerer nettsteder med jevne mellomrom etter bestemte ord eller uttrykk på webområdet. Husk at webområdet kan rapportere som opp når det er merket av overvåkingsverktøy, men ikke gjøre noe hvis den har et problem under lastingen.

Dette er tilfelle med PHP feil i hodet, som er svært vanlig i WordPress nettsteder. Mens nettstedet vil være å svare på enkelte kontroller, mesteparten av området kan ikke laste inn og derfor bør sende et varsel som siden er nede.

Forhåpentligvis forklarer dette forskjellen i bare ping testing nettsteder for tilgjengelighet, versus faktisk inspisere siden for tekst for å sikre at det virkelig er online.

Så når du søker på nettet etter website uptime avlytting tjenester og programvare, husk å sørge for at du velger løsninger som passer dine behov. Hvis du er en web hosting firma, tror jeg du bør overvåke nettstedet responstid. Hvis du er en webdesignbyrå eller utvikler, vil det være svært viktig å overvåke klienten nettsteder for faktiske innhold å sørge for at området er innlastet og vise riktig, spesielt etter distribusjon sikkerhetsoppdateringer.

Så vurdere ulike tjenester og velge den som passer til typen nettsteder du skal overvåke og typen virksomhet du har.