Webhotell

Fordelene med colocation hosting

Colocation hosting er et alternativ til konvensjonelle vertsalternativ hvor en liten bedrift plasserer en server i andres rack, dele båndbredden med dem. Det er den ideelle løsningen for mindre til mellomstore bedrifter ønsker for å nyte det som kjennetegner en store IT-avdelingen uten tilhørende kostnader. Colocation hosting koster mindre enn å betale for en tilsvarende mengde båndbredde i firmaets stedet for business men mer enn vanlig webhotell. Du kan enten plassere din egen server-maskiner i leverandørens rack, eller leie en server fra colocation leverandøren som gir en IP, båndbredde og kraft til serveren.

Det er mange fordeler til samlokalisering hosting, den største som er kostnaden for båndbredde. Colocation hosting kommer med høyere båndbredde hastigheter og bedre redundans for nettverkstilkoblinger til samme kostnad av en begrenset båndbredde business klasse DSL-linje. Det er en stor fordel, spesielt for små bedrifter som stadig sliter med å overvinne økonomien variert og hyppig økonomiske vanskeligheter.

I tillegg til kostnader innebærer colocation hosting fasiliteter med bedre strømbrudd beskyttelse, som er svært viktig spesielt ved lengre strømbrudd. Mange små bedrifter har en generator for å hjelpe dem, men vanligvis som er for små til å støtte serveren som kjører gjennom hele situasjonen. Colocation fasiliteter har kraftprodusenter og strøm nødvendig å gi tilstrekkelig beskyttelse mot denne bestemte typen strømbrudd situasjon.

Det faktum at virksomheten i utgangspunktet eier server maskiner i en colocation hosting ordningen har fordelen av bekvemmelighet der virksomheten trenger ikke å vente rundt for leverandøren å oppgradere maskinen. Det samme gjelder for serverprogramvaren. Hosting er også en god idé for portabilitet som det tilbyr. Innerst inne, det er ikke nødvendig å betale for en ny linje når tid kommer for selskapet å flytte til en annen plassering. Serveren vil være opp og kjører hele tiden uten noen avbrudd og tilknyttede komplikasjoner oppstår vanligvis når flyttet til et annet sted.

Colocation hosting er også stor på grunn av sikret miljø der serveren lagres og vedlikeholdes. Som det er leverandørens virksomhet, er det mye vekt på beskyttelse og sikkerhet. I tillegg til et sikkert arbeidsmiljø tilby mange vertsleverandører også muligheten til å administrere og vedlikeholde server mot en ekstra avgift. Vurderer hvor mye det koster for å ha en permanent IT-gruppe, er denne tjenesten veldig nyttig for de fleste små bedrifter. Selv når du arbeider med en IT-leverandør og din kontorer er langt fra dem, vil du fortsatt oppleve en viss nedetid, som er dramatisk redusert med colocation hosting.