Webhotell

Web hosting - hva er det og hvilken plan trenger du?

Webhotell - det er klart for mye hype over for liten et konsept. Så mange nye webmasters bli fanget opp i dette bemerkelsesverdig enkle konseptet, feilaktig tro at det er en kompleks, vanskelig å forstå ideen, da det virkelig er en av de enkleste delene for å opprette og vedlikeholde et nettsted. Det er også mange vertsleverandører å velge mellom, som igjen forårsaker mange å kaste bort verdifull tid bestemme riktig hosting plan og leverandøren for dem. Her er en kort oversikt over webvert, samt en guide til å kjøpe akkurat den planen fra høyre leverandøren for deg.

Nettstedet har innhold. Innhold kan være grafikk (bilder) eller tekst (skrive, artikler, tidsskrifter, osv.). Innhold tar opp plass.

Internett er en samling av alle nettsteder. Internett er bare så stor som påkrevd. Hvis det er 1000 nettsteder, vil det bare ha plass til 1000 websites. Men vil du legge til et webområde på Internett. Hvordan vil du gå om du gjør det?

Angi web hosting-leverandører. Vertsleverandører opprette plass webområdet krever, og de reserverer det for innholdet på webområdet ditt. Uten den plassen har du noe sted å sette nettstedet ditt innhold på Internett.

Vertsleverandører gi plass der du kan plassere ditt nettsted på Internett.

Bortsett fra lage plass, gi de også deg alle verktøyene som trengs for å bygge webområdet. Som har der webområdet byggherrer som Weebly, WordPress, Drupal og Joomla kommet (men det er en diskusjonen for en annen dag). I hovedsak er web hosting et veldig enkelt konsept.

Selv om du forstår webhotell, er det fortsatt et stort hav av web hosting-leverandører og planer som du kan få tapt i. Her er en kort guide å velge riktig hosting leverandør og plan for deg.

Hvis du er en fullstendig nybegynner og alt du ønsker å gjøre er sette opp en blogg/nettside, har du svært billige alternativer. De fleste planer for en nettside vil koste $3 per måned eller mindre. I så fall vil gå med delt hosting. Delt hosting er en type web hosting der flere nettsteder fra forskjellige eiere alle ligger på samme server. Vanligvis nettstedet ditt vil ikke kunne håndtere svært store mengder trafikk, men delt hosting er nesten alltid nok for de fleste personlige blogger og nettsider. Delt hosting en nettside starter på $3 per måned eller mindre. Hvis du vil være vert for flere webområder på samme hosting konto, kan du også gjøre at på delt hosting, starter på $4 per måned.

Hvis du ikke er en nybegynner, og du vet noe om koding og du planlegger å opprette noe virkelig stort (som neste Wikipedia/Facebook/sosial nettverk) da kommer du sannsynligvis til en dedikert server. Dedikerte servere, er som du kan sannsynligvis finne ut, en hel server dedikert utelukkende til nettstedene dine. De kan håndtere mye mer trafikk enn delte servere og vanligvis starter på $100/ month.

Den beste vertstjeneste i kundestøtte er utvilsomt HostGator. Den har tre kanaler i 24/7 support: live chat, telefon og e-post. HostGator er den beste nybegynner-vennlig hosting leverandøren finnes.

BlueHost, JustHost og InMotion hosting alle har utmerket dedikert hosting planer, selv om de ikke gir live chat. Disse tre hosting typene er rettet mer mot de sistnevnte kategori; de som kjenner nettsteder og som planlegger å gjøre noe stort.

Som du kan se, er web hosting et bemerkelsesverdig enkelt konsept. Bruk denne som din guide til å kjøpe din web hosting plan, og webområdet kan være oppe og kjøre i noen korte timer! Komme i gang i dag!