Webhotell

Hvordan en virtuell dedikert server kan hjelpe din bedrift

Når du kjører en virksomhet av noe slag vil du finne at du trenger å ansette noen type hosting. Mens et nettsted ikke kan ha vært at viktig tjue år siden, det store flertallet av virksomheten er nå gjennomført på Internett, og med det er tilfelle, må du gjøre sikker på at har du en anstendig hosting leverandør. Da han hørte dette, er det første du kan gjøre start søker etter en gratis host. Tross alt, kan du faktisk bygge en nettside og legge det online gratis. Problemet med gratis hosting men er at du er bundet å kjøre inn i noen ganske forskjellige og ekkel vegger.

Du trenger båndbredde - dette er ikke omsettelig. Hvis du skal blomstre som en Internett-bedrift, vil det være viktig å trekke kunder til nettstedet ditt, og hvis du bruker gratis hosting, båndbredden vil være svært begrenset. Du kan ha den flotteste nettstedet i din bransje, men det vil alle være for ingenting hvis kundene finner at siden tar en time å laste. Som blir sagt, kan du se på en virtuell dedikert server i stedet.

Dedikert hosting er den foretrukne metoden for nesten enhver bedrift, og med god grunn. Det finnes to typer dedikert hosting, hvorav ett er en dedikert. Med en dedikert vil du egentlig har ekstern tilgang til egen maskinen/serveren for så lenge du ønsker å betale for tjenesten. Hvis du finner at du ikke råd til fullt dedikert hosting men, kan du se en virtuell dedikert server, som er like bra!

En virtuell dedikert server er fortsatt en enkeltboks, og for alle intents og formål, det er boksen. Den største forskjellen er antall personer som kan bruke boksen. fordi ditt webhotell eller filserving behov kan være relativt lav, vil du finne at ressurskravene er lav. For eksempel på en boks som inneholder 16 GB RAM, kan du bare må bruke 2 GB og kanskje 100 GB harddiskplass. Dette er sikkert nok å vert for et webområde, definitivt nok til å være vert for et nettsted eller en fildeling tjeneste.

Fordi boksen er delt, vil du bli gitt en del spesielt for dine behov. I denne seksjonen får du vanligvis en rotpassord, men dette passordet ikke vil faktisk tillate deg å påvirke resten av boksen. For deg og din bedrift, vil dette være ditt eget område. Når du begynner å bruke det, avhengig av tjenesten, har du et valg i hvordan du tilgang til filene. Noen foretrekker å bruke kommandolinjen, og for grunnleggende interaksjon er faktisk akseptabelt. Så igjen, er det akseptabelt for avanserte oppgaver hvis du er litt av en sadist. Den andre former for samhandling er cPanel og filutforskeren. Fleste vil velge for å bruke en kombinasjon av cPanel og filen explorer opplastinger og fil manipulasjon litt enklere. CPanel kan installeres på nesten alle VPS-boksen, og er bare tilgjengelig for dem som har passordet eller er godkjent av systemansvarlig.

Med en god VPS vert du har båndbredde du trenger å vise ditt nettsted til verden, og serverer dem med filene. Før du hoppe i og velger bare noen leverandør men, ville det være i din beste interesse å gjøre litt shopping. Det er noen leverandører som er bedre enn andre, men du ikke bør alltid se på prisen når du tar avgjørelsen. Det er noen som ikke gi lovet båndbredden, og vil også ta kundestøtte hensyn. For eksempel vil du gjøre ditt beste for å sikre at du ikke håndtere tekniske støtte systemer som bruker Microsoft Sam som en representant. Beste alternativet ville være å kalle hver potensielle tjeneste og snakke med dem lenge for å finne ut hva de tilbyr og hva de skal gjøre hvis du er misfornøyd som kunde.

Finne en god tjeneste for dedikert server kan ikke være lett, men du må huske at du setter hele selskapet på linjen. Du må undersøke, og sikre fremtiden for selskapet er sikre. Det er en komplisert verden, men du kan gjøre ting mye enklere med en god dedikert hosting!