Webhotell

Hva er det beste webverten? en enkel guide å velge riktig vert for webområdet

Ahhh, det unnvikende spørsmålet som hver nye områdeeier (eller eksisterende nettstedet eier hvem er ser for å flytte) spør.

Hva er det beste webverten?

Vel er det mange faktorer som går inn i bestemme på en vert, men første ting først... vi trenger å ta opp spørsmålet du spør.

hvorfor? Fordi du ser på det på en svært bred måte.

Hva du virkelig bør spørre er... hva slags verten er riktig for meg?

Så med dette jeg sinn, la oss gå litt dypere.

Hva skal se etter i et webhotell

Ved å forstå hva det er du vil, kan du begrense søket veldig raskt. Her er noen eksempel punkter å vurdere.

Jeg skal selge ting på nettstedet mitt?

Skal jeg bruke en blogg?

Vil det være mye trafikk eller svært lite til å begynne med?

Hvor mye jeg ønsker for å bruke?

Etter svarer disse du skal kunne forstå hva det er ønsker du faktisk, således gjør hele prosessen egentlig jævla enkel.

OK, så nå vi vet hva vi vil, er det noen svært viktig typer verter som du må vurdere basert på svarene dine ovenfor.

La oss gå gjennom dem:

De 3 viktigste typene av hosting

Dedikert

Hvis du skal vente massevis av trafikk, enten det er fra sosiale medier, betalt eller fra SEO. Du må vurdere en egen maskin. Denne typen verten vil kunne håndtere hundretusener av besøkende hver dag uten en hikke (mest).

Skyen

Ser for fart over alt annet? Skya fiendtlig kan være noe du bør vurdere som det viktigste salgsargument er at den laster området og filer på webområdet for brukere basert på deres sted geografisk. Betydning hvis de er i New York, vil de tilgang en NYC server med webområdet på, så det vil belaste for dem noen sekunder raskere enn om de var til en side på nettstedet ditt fra London.

Delt

Hvis hurtighet og sikkerhet ikke er en stor avtale for deg og fornøyd med en vanlig nettstedet hastighet, pluss du ikke vil bruke en formue hver måned, ville deretter delt hosting være ideelt for deg.

Du kan få en delt vert for mindre enn $10 per måned og området lastes helt fint.

OK, så du vet hva du vil... har du informert om hvilke verter der ute. Nå ønsker vi å dekke de mest populære vertene akkurat nå.

Beste web hosting selskaper nå

Bluehost

Disse gutta har eksistert i mer enn 10 år og kjenner hosting spillet ut. De tilbyr alt fra delt dedikert og selv spesialiserte WordPress hosting. De er også svært kostnadseffektivt, så du kan være vert tusenvis av området under en kontoen.

Media Temple

En stor leiemorder i hosting scene, Media Temple er amped om å gi hurtighet og sikkerhet til sine kunder over noe annet. Så vil du se en større prislapp på sine pakker. Men hvis du ønsker best for besøkende, disse gutta er veien å gå.

Akkurat da, vi ferdig nesten. Du vet hva å lete etter, hva slags vert du trenger og hva verter er best akkurat nå.

Hva er igjen? Vel, lære av andres feil ville være en god ting å vurdere, slik at du ikke få brent selv rett? Cool, la oss gjøre dette:

3 typer feil fleste gjør

Alle gjør feil, men når hosting er bekymret, feil feil kan koste deg en heftig regning eller noen alvorlige nedetid.

Gå for de billigste

Det er forståelig at du kanskje ikke har massevis av penger å bruke, men det betyr ikke at du bør bare automatisk velge den billigste verten. Hvis du fokuserer på kvalitet, i stedet for prisen du vil se en stor forskjell i tjenestene du tilbudt og du har ikke så mange problemer ned linjen.

Får sugd inn spenningen, bjeller og fløyter

Hvis du trenger å selge ting på nettet, ville så du gå for en e-handel vert som forstår handlekurver. Hvis du er en blogger, vil du gå for en optimalisert WordPress-vert. Ikke fall i fellen av registrere en vert som gir deg en haug av freebies du aldri kommer til å bruke.

Antar ting gjøres automatisk

Bare fordi du er verten sa kontoen har automatisk installerer, sikkerhetskopier og oppgraderinger... betyr ikke at det har gjort for øyeblikket kontoen oppsett. Du må faktisk satt disse tjenestene opp selv i kontoen.

Konklusjon

Så der har du det! En enkel guide til å velge det beste webverten. Forhåpentligvis har du alt du trenger av denne korte guide og nå vet nøyaktig hva det er du.