Webhotell

7 viktige tips for å optimalisere hastigheten på nettstedet ditt

Blant det store ting klienter sjekken når jakt etter en egnet webvert company er hastigheten de tilbyr. Fordi webområdeeiere vet hvor viktig hastighet er til deres hjemmeside. Du vet sikkert at de fleste Internett-brukere ikke har mye tålmodighet når det gjelder surfing på nettet. Det tar bare noen sekunder for brukere å gå videre til neste sted hvis din synes å ta for lang tid å åpne. Som gjelder web hosting-tjenester, tilbyr de fleste selskaper en round-the-clock oppetid for å sikre at nettstedet ditt er alltid tilgjengelig. Her er noen trinn du kan ta for deg å optimalisere nettstedet ditt hastighet:

Der det er mulig, utsette laste innhold

Nettstedet verktøy i disse dager tillate du å bygge nettsteder kan oppdatere asynkront til enhver tid. Med andre ord, er dette nettstedet kunne laste akkurat som del av en side i stedet for hele siden når en bruker utfører en handling. Igjen, forbedrer dette hastigheten på nettstedet ditt.

Gjøre bruk av fange systemer

Hvis du laget webområdet slik at det kobler til databasen hver gang for å opprette det samme innholdet, må du bruke en fange system. Hvis du setter opp en fange system, vil området bare ha å opprette innhold én gang i stedet for tilgang til databasen hver gang en bruker besøker ditt nettsted. Fange systemet oppdaterer regelmessig slik at selv om nettstedet er interaktive, du vil bli bra.

Bruk innhold levering nettverk

Plasseringen av en bruker fra plasseringen av serveren, har en stor innvirkning på nettstedets hastighet. Jo lenger en bruker er jo tregere hastigheten siden de data overført reiser lengre avstand. For å løse dette problemet, bør du bruke en webverten som kan bufre innhold over flere fysiske og strategiske steder.

Reexamine koden

Det vil også være nyttig å ta en titt på hvordan du skriver koden. Avgjør om du trenger alle kodene du bruker, eller kanskje du kan bruke CSS for skjermen. Skrive koden effektivt reduserer størrelsen på CSS og HTML filene stund gjør det enklere å vedlikeholde.

Unngå å bruke bilder for å vise teksten

Bruke bilder for å vise innholdet gjør teksten helt ubrukelig for SEO, utilgjengelig for din skjerm-lesere og øker lessing fart på websiden fordi webområdet blir tyngre.

På slutten av et dokument, Last Java Script

Istedet for gjør den i begynnelsen; Prøv å laste skriptene på slutten av en side. Dette gir brukeren mulighet til å vurdere alt før han eller hun kan starte på Java Script. Det gjør nettsiden vises mer responsive.

Bruke eksterne CSS og JS-filer

Hver gang en bruker åpner webområdet; nettleseren vil første cache eksterne kilder som Java Script og CSS-filer. Derfor, i stedet for å bruke innebygd JS og CSS-filer, det ville være bedre å bruke dem som eksterne filer.