Webhotell

Tips for å velge en effektiv web-domenenavn

De fleste moderne bedrifter har i dag nettsteder som er avgjørende for effektiv kommunikasjon og vekst i virksomheten. Sikre at nettstedet ditt er effektiv, må du se etter den beste måten å tiltrekke trafikk. For mange bedrifter, å ha et nettsted er bare en måte å prøve å holde tritt med konkurransen, men de nødvendigvis vet ikke hvordan du får mest mulig ut av den. Når det gjelder å etablere web domenenavnet, registrere mange bedrifter sitt navn med en vanlig URL-adresse som ikke er den mest effektive.

Beskrivelse av virksomheten

I web domeneregistrering er det viktig å velge et navn som har "søkeord" knyttet til virksomheten. Velge et domenenavn som beskriver tjenestene som du tilbyr, spesielt hvis du har omfattende konkurransen i ditt område. Hvis navnet på virksomheten ikke stå i bransjen, sørg for at du finner den beste måten å tiltrekke online trafikk til webområdet ditt.

Navnet på virksomheten

Registrering navnet på virksomheten som domenenavnet og deretter omdirigere det til hoved-domene er en god måte å sikre at en konkurrent ikke bruker ditt navn. Når det gjelder å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt, må du huske at mange mennesker kan ender opp besøker webområdet første de kommer over. En konkurrent kan enkelt kontrollere ditt merke hvis du ikke er registrert ditt nettsted ved hjelp av navnet på virksomheten. Hvis din originale valg av navnet er tatt, kan du prøve å bruke en ekstra ord eller bindestreker.

Virksomhetsstedet

Hvis din virksomhet er registrert i ett land, men du målrette internasjonale kunder, hjelper det for å ha en effektiv måte å nå alle kunder. A.com domenet vil hjelpe mot det internasjonale markedet mer effektivt. Hvis du har annet innhold for lokale og internasjonale markedet, kan du registrere to versjoner for å målrette de ulike markedene.

Forskjellige domenenavn

Du bør unngå registrering for mange domenenavn som de kan vise seg for å være forvirrende for både forbrukere og søkemotorer. Har en Hovedwebadressen som du kan fremme universelt og kan fungere for ditt internasjonale marked. Du bør gjøre det så enkelt som mulig for folk å få tilgang til webområdet.

Før du velger å endre de eksisterende domenenavn, bør du vite at gjør endringen kan bety at du mister din søkemotor rangering. Et etablert navn gevinster rangering med bruk og før du bygger trafikk med det nye navnet, blir du en ulempe. Hvis nettstedet ditt utfører i rangeringen, bør du ikke prøve å endre domenenavnet.