Webhotell

Beste billige web hosting - hva du trenger å vite når du velger en webverten

Det kan være forvirrende å finne den beste billige web hosting fordi det er så mange alternativer, spesifikasjoner, priser planer, og sjargong du ikke kanskje kjent med.

Hovedpoenget er du vil pålitelighet og god service når du trenger den. De fleste billige web hosting selskaper er ganske sammenlignbare når det gjelder ting som oppetid garanterer. Oppetidsgaranti betyr nettstedet skal leve, men det er svært sjeldne tilfeller av maskinvare eller programvare feil som kan føre nettstedet å gå ned midlertidig. Den vanlige oppetidsgaranti er 99%, så problemet ikke er egentlig noe å være altfor bekymret. Jeg har vært å bygge og vedlikeholde nettsteder for mer enn ti år nå og jeg har aldri hatt et problem i dette området.

De fleste er innenfor en ganske stram prisklasse priser blant billige web hosting selskaper er konkurransedyktige. Det er priser basert på hvor mye tid du betaler for samtidig. På mange vertsselskaper, kan du betale for tre år, to år, ett år, seks måneder, eller én måned om gangen. De du skal måtte betale for grunnleggende tjenesten er ca 7 eller 8 dollar per måned. En enkel plan som vil dekke dine behov som du starte og vokse området.

En annen funksjon blant web hosting selskaper er Cpanel. CPanel er et grensesnitt på baksiden av nettstedet som lar deg enkelt installere plattformer som WordPress, sette opp e-postadresser, se trafikkstatistikken og en pokker for en mye mer.

Hvis du er interessert i å sette opp en WordPress blogg som grunnlag for det nye området (og jeg anbefaler denne ruten) kan så du gjøre en enkel installasjon som tar deg mindre enn ett minutt, bruker Cpanel.

For meg er god service viktig. Hvis noe skulle gå galt, eller hvis du trenger å konfigurere din e-postadresse eller har spørsmål om noe, er det viktig å ha webhotell gjennom et selskap som er tilgjengelige når du trenger dem. Selskapet bruker jeg har en online chat-system for tider som dette, og jeg har brukt den et par ganger og er veldig fornøyd med hvor fort jeg kunne få besvarelsen jeg behøvde.

Jeg har brukt samme selskap for de fleste av mine ti år som et nettsted eieren og jeg fortsetter å anbefale dem helhjertet.

Her er en kupong som du kan bruke på Hostgator (min favoritt webvert) som vil banke en stor del av prisen på hosting pakken:

DALLAS2013