Webhotell

Bør du publisere webområdet med de samme personene du kjøpt domenet fra?

Mye av tiden folk kjøpe domenenavnet og deretter tenke på hvor de bør være vert deres nettsted. Dette er helt normalt. Som betyr også at det er helt normalt at domeneregistratoren er trolig å spørre deg om du ønsker å kjøpe din hosting fra dem.

Noen gjøre dette subtilt. Andre er like subtil som en murstein og synes nesten å bli fornærmet hvis du sier "nei".

Men er det lurt å kjøpe hosting fra samme selskap som du har kjøpt domenenavnet fra?

Som alltid, er det ingen enkle svar som passer hver mulig scenario.

Det første du må huske er at du ikke trenger en egen hosting konto for alle annet domene du eier. Faktisk, hvis du begynne å samle domenenavnene i kvanta, kan det være en stor hassle å gjøre dette så du må logge på en annen Kontrollpanel for hvert domene hvis du ønsket å gjøre noen av de mindre vanlige operasjonene på den.

Som sagt, med moderne nettside management programmer som Wordpress, det blir mindre vanlige må gå inn i domenet kontrollpanelet så dette ikke kan være en viktig faktor.

Og hvis ideen om en hosting kontrollpanelet høres helt fremmed for deg så det er definitivt ikke en viktig faktor!

Hvis du bare stadig sannsynlig å kjøpe ett domene og hvis det ikke er sannsynlig at den vil gjøre noe anstrengende i form av trafikk, det kan godt være at kjøper din hosting fra er samme selskap som du kjøpte domenenavnet fra fornuftig.

Sjansene er at deres enkelt domene hosting pakke vil være relativt billig og vil møte dine behov i overskuelig fremtid.

Det har også fordelen at tekniske eller andre problemer kan sorteres med ett selskap og de kan ikke overlate oppgaven problemer fordi de gir tjenesten fullstendig.

Men hvis du har flere domenenavn - tilfelle, selv om det er bare for å dekke internasjonale varianter av ditt domene eller potensielle skrivefeil - svaret er ofte mindre klart.

Kjøp din hosting separat kan være mer fornuftig i dette tilfellet som "ubegrenset" hosting er ikke mye mer enn ett domene hosting tilbys av firmaet domene navn.

Selvfølgelig, ubegrenset betyr faktisk hva den sier.

Det er alle slags skjulte "gotchas" som spiller inn hvis du starter bli for vellykket. Men igjen, for de fleste bedrifter er det usannsynlig at du treffer de skjulte tak i noen betydelig tid, hvis du nå dem på alle.

En fordel å dele de to delene av kjøpet er at det gir deg en viss grad av uavhengighet. Hvis du har en uenighet med en av to leverandører, kan du flytte tjenesten lettere enn hvis de kontrollere en større mengde websynlighet.

Ulempen er at du har to forskjellige steder å sørge for at kredittkortet og andre detaljer holdes oppdatert, gjør det enklere for noe å skli gjennom nettet og få savnet.

Le ikke av forslaget - Microsoft klarte å gjøre det med en av sine Hotmail domener i 2003 og firkantet gjorde det samme i 2010 (bare etter at de hadde hevet en stor sum finansiering).

Så det lønner seg å huke av boksen som tilbyr automatisk fornyelse domenenavnet!