Webhotell

Fordeler og ulemper med å bruke skya fiendtlig

Cloud computing har vært spioneringen som svar på problemene knyttet til å holde både programvare og maskinvare på lokale systemene og oppdatert. Og mens det har mange fordeler, slik at det å begynne å ta tak i bransjen generelt, databehandling fremdeles har sine kritikere. De hevder det ikke er alltid det beste svaret å våre computer behandling behov, spesielt innen hosting.

La oss ta en titt på argumenter på begge sider av debatten om fordeler og ulemper med Sky hosting teknologi.

Proffene

Pålitelighet er en av de viktigste faktorene for å velge skya fiendtlig. Fordi ressurser er spredt på flere servere, vil ikke enkelt feil få ned din website eller søknad. Skalerbarhet med en sky vert er mye lettere å få enn med tradisjonelle servere. Ekstra ressurser kan bli gjort tilgjengelig på et øyeblikk, møte noen etterspørsel leder på og uten forsinkelse. Dette betyr toppene i bruk ikke påvirker brukere negativt, som er en altfor vanlig problem med ikke-cloud-baserte servere.

Fakturering for skya fiendtlig kan sammenlignes med et verktøy som strøm; du bare betaler for det du forbruker. Med en fast rente plan, kan du ofte ende opp med å betale for ressursene du aldri bruker. Dette er egnet for selskaper som kan oppleve store endringer i Ressursbelegg, avhengig av sesongmessige svingninger av sin brukerbase. Sikkerhetskopiering og gjenoppretting er lettere å vedlikeholde på skyen hosting og kan derfor være et sikrere valg å opprettholde viktige data.

Ulemper

Prisstrukturen Sky hosting kan være et problem hvis din website eller søknad ikke er riktig optimert. Fordi du betaler for det du bruker, kan en dårlige resultater installasjon ende opp koste deg mer penger enn det ellers ville. Også tar skya fiendtlig fortsatt tid å bli mer mainstream forhold til sine dedikert og delt hosting kolleger. Dette betyr at i noen tilfeller du kan betale mer for denne typen tjenester.

Personvern kan være en annen bekymring. Fordi dataene behandles annerledes enn en normal vert, er sikkerhet og konfidensialitet av disse dataene noen ganger mer utsatt. Dette gjør det enda viktigere å velge kvalitet verter som har en god track record for å holde sine kunder data trygt og sikkert.

Migrere til en ny leverandør kan være vanskelig hvis du vil slå på et tidspunkt. Igjen, en grundig sjekk for beste leverandøren vil gå en lang vei å hjelpe deg å unngå denne typen problemer. Et siste potensielt problem som noen har bekymring over er mangelen på karbon vennlig Sky hosting datasentre. Forhåpentligvis over tid vil flere og flere leverandører bytte til flere grønne løsninger som er bedre for miljøet.

Konklusjon

Selv om skya fiendtlig ikke er uten feil, for mange bedrifter outweigh fordelene det holder langt noen negativer. Som teknologien modnes, kan noen, om ikke alle av sitt downsides, elimineres, noe som gjør det til det perfekte valget for enhver organisasjon store eller små vert deres virksomhet tilstedeværelse på nettet.