Webhotell

Jeg har bestemt det er tid for et nettsted, hvor skal jeg begynne?

Det synes vi nå lever i en verden der alle mann og hunden hans har et nettsted. Enten det er for deres business, favoritt hobby, lokale bok gruppe eller bare opplasting utallige bilder av deres katten, du kan lett falle som jeg kjører nedenfor, sammen med nyttige tips om hvordan du unngår dem.

1. Kontroller at du eier domenenavnet

Nå dette kan virke veldig opplagt, men det er utrolig hvor mange mennesker, og selv bedrifter, ikke eier domenenavnet. For meg er dette den største feilen du kan gjøre når du setter opp en nettside. hvorfor? Fordi bare putte hvem er navnet vises som registranten er eieren av dette domenet, bare fordi den peker til ditt nettsted ikke gjøre det din.

Hvis et familiemedlem, venn, arbeidskollega eller en web design/hosting selskapet tilbyr å registrere domenet på dine vegne er det blir registrert i ditt navn, med din kontaktinformasjon. Be om skriftlig bevis at dette er gjort i tilfelle du trenger å gå til retten - Ja det kan få dette alvorlig. Du kan sjekke hvem som eier et domene ved å slå opp WHOIS poster online gratis for sjelefred. Det finnes mange nettsteder som tilbyr denne tjenesten inkludert Nominet UK, the.uk domene navn registeret i Storbritannia.

Det sikreste alternativet er langt å registrere domenet selv. A.co.uk domenet kan bli din fra så lite som £3.49 året og tar mindre enn 10 minutter å registrere. Stol på meg, vil du være glad du gjorde.

2. Undersøke din webvert forst

Det er så lett å bli fanget opp med å sette opp din nettside som du registrerer deg med første vertsleverandør som kommer din vei, vanligvis det samme firmaet der du kjøpte domenenavnet fra. Men sikkert denne spiller ingen rolle fordi de er alle samme rett?

Feil!

Nettside hosting-leverandører, som mobiltelefon selskaper, forsikringsleverandører og energileverandører er alle forskjellige. Sikkert alle har samme grunnleggende produktet eller tjenesten, men det er hvordan de tilbyr det som er nøkkelen til å gjøre ditt valg å gå med.

Selskapet du velger vil vanligvis finnes i svaret (e) tre spørsmål - hvor mye gjør de gratis? Hva kan de tilby meg? Vil jeg være så? Det er opp til deg å bestemme hvilken av disse svarene er viktigst for deg.

Så hvor du skal begynne?

Et Googlesøk etter "beste britiske nettstedet hosting selskaper" er et godt utgangspunkt; Les anmeldelser, meninger og erfaringer med andre, og Legg merke til noen selskaper som regelmessig vises, både gode og dårlige, og grunnene hvorfor.

Når du er fornøyd du har en liste over selskaper verdt å undersøke nærmere, jeg vil anbefale minst tre, det neste trinnet er å finne ut hva hver enkelt har å tilby og hvor mye det vil koste. Som leder oss til...

3. Velge riktig hosting pakke for dine behov

Tråling gjennom ulike hosting pakker tilbys kan være en kjedelig, og noen ganger forvirrende prosess, som leverandører bombardere deg med endeløse lister av funksjonene du får når du registrerer deg. Derfor er det lurt å vite hva du ønsker fra webområdet før du ser hva som tilbys. For eksempel:

Skal du trenger å lagre mange store filer?

Hvis du ønsker å laste opp mange store bilder eller video-filer, må du får nok web-plass for å håndtere dette.

Vil du har en Wordpress-blogg?

Kontroller at pakkene tilbys enten støtter Wordpress eller passer minimumskravene for teknisk å kjøre den. Hvis dette ikke er åpenbart spør, vil det også gi deg en god sjanse til å teste deres kundesupport.

Vil du være sender og mottar mange e-post?

Hvis så du må kontrollere størrelsen på postboksene du skal motta, anbefaler minimum 1GB per postboks. Det er utrolig hvor raskt de fyller opp og du ønsker ikke å tilbringe all din tid på å tømme ut uønskede e-postmeldinger.

Og til slutt, ikke bli fristet i å registrere mer enn du trenger. Få ubegrenset plass, postbokser og databaser for bare £9,99 per måned høres utrolig, men skal du faktisk bruker det? Sjansene er det er en pakke tilgjengelig som tilbyr alt du trenger og mer for halv at pris.