Webhotell

Hostgator en favorisert webverten av tusenvis av deres fornøyde kunder

HostGator, en web-hosting selskapet er blant verdens største selskaper for alle kategorier av web hosting løsninger. Selskapet ble startet i 2002 av Brent Oxley mens han studerte for sin mastergrad i Computer Sciences. I 2006 nådde HostGator mer enn 200.000 kunder. HostGator ble gjenkjent som blant de raskest voksende selskapene i staten Texas. I dag, er HostGator anerkjent av sine kunder som den beste web hosting løsninger i markedet. Grunnen hvorfor HostGator vokste så bemerkelsesverdig fort er fordi det ga nyskapende hosting løsninger til sine kunder for en relativt lav pris og fordi det gitt fremragende kundeservice. Dette er kjennemerkene til vellykkede bedrifter. Nyskapende web hosting løsninger til rimelige priser med utmerket kundeservice er rotårsak av HostGator status som en favorisert webverten av tusenvis av deres fornøyde kunder.

HostGator tilbyr noen av de mest fremragende løsningene innen web hosting problemer. Delte hosting planer er billig. Hostgator har den beste servicen i forhold til andre hosting selskaper. For eksempel vert HostGator noen nettsteder på hver server. Denne fordelen kan hvert nettsted for å fungere til sin maksimale kapasitet.

HostGator tilbyr virtuell privat server (VSP) hosting løsninger. En virtual private server (VPS) er en virtuell maskin selges som en tjeneste av en Internett-hosting som HostGator. VPS bruker sin egen utgave av operativsystemet og kunder har super brukernivå tilgang til det operativsystemet. En kunde kan derfor installere nesten alle programvare som kjører på det operativsystemet for mange formål. En virtuell privat server tilsvarer effektivt til en dedikert fysisk server. HostGator dedikerte servere er utstyrt med den beste teknologien og de beste applikasjoner med lavest pris VPS planene. HostGator virtuell privat server hosting løsninger er på linje med industrielle nettsteder.

HostGator tilbyr hosting planer som er aggressivt lavt priset. Den hatchling planen er beregnet på nybegynnere nettsted utbyggere. Denne gruppen har færre ressurser til å håndtere. Den hatchling planen inneholder et program som gjør det enklere for gruppen å bygge og være vert deres første nettsted. Baby planen er utformet for et nettsted som vet om hosting og nettsted bygningen. Denne planen gir høyere båndbredde og hosting plass for å bygge og teste uprøvd ideer. HostGator eiere kan opprette en personlig blogg i begge planene. Forretningsplan er utformet for mer avansert nettstedet byggherrer der målet er å implementere en mer energisk virksomhet på deres hjemmeside. Som disse nettsted utbyggere vokser har de muligheten til slutt flytter sin virksomhet på HostGator virtuell privat server Hosting program.

Hostgator tilbyr cPanel som fungerer som en kontroll av nettstedet management. CPanel har blitt brukt av industri eksperter til å styre aktivitetene området og lede deres virksomhet til et høyere nivå av operasjoner. HostGator databaser som er en fundamental del av cPanel gjør HostGator databaser mest gunstige målet for programmerere og bedriftseiere alike. Kort sagt, HostGator dedikerte servere gir de beste tjenestene for sine kunder. HostGator hjelpe sine kunder å kjøre energisk nettsteder med mange programmer og programmer.