Webhotell

Forhandler vertsleverandører - hvordan å starte en web hosting business

Introduksjon

Det siste tiåret er klart relevant for det faktum at Internett markedet og dens bruk Utforsker. Dette er den eneste grunnen hvorfor hver tiende person i verden føler at han bør eier et nettsted. Dette har utvidet vertsselskaper en hjelpende hånd å diversifisere i stort antall. Den nyeste utviklingen i verden av online industrien er forhandler hosting.

Hva er Reseller Hosting?

Forhandler hosting eller videresalg refererer til en type hosting, der du selger allerede eide hosting til flere klienter under navnet ditt, uansett hovedleverandøren av hosting.

Eksempel

Du kan få bedre kjennskap til forhandlere selger ved hjelp av et eksempel.

Anta at du har kjøpt en forhandler hosting pakke fra leverandør som forenkler du 10000 MB webhotell og 100000 MB båndbredde. Nå må du avgjøre om å selge ut denne i ytterligere pakker eller sette den til bruk.

Du kan påstår dem til å betale i henhold til plass og båndbredde gitt dem. Betalingen vil du motta vil bare være din dvs. du ikke trenger å dele et beløp med selskapet som du har eid pakken.

Velge den beste forhandler pakken i 5 enkle trinn

Plattform: det første og viktigste trinnet i valget av en forhandler hosting leverandør er å velge plattformen for webserver som blir satt i bruk av leverandøren, dvs servertilgang på LINUX, WINDOWS eller UNIX. Du må se etter behovene kunden. Mange av kundene gjør bruk av åpen kildekode-teknologier som Python, PERL eller PHP etc. for å oppfylle dette kan du gå for Linux basert server.

Funksjoner: Etter plattformen, det påfølgende trinnet er å tenke funksjonene at kundene er vanligvis i Søk etter. Det er vanligvis lagt merke til at kunder ønsker følgende funksjoner som diskplass, sub-domener, databaser, båndbredde, sikkerhetskopier Script som PERL, Python SSI, CGI etc, e-post og FTP kontoer og Server oppetid.

Kostnad: normalt pris kvotienten av pakken ligger mellom Rs.9000 til Rs.13000.

Støtte: Hvis du tilbys 24/7 kundestøtte i form av domener som du vil være vert, tekniske problemer og flere sammenkoblede problemer så ikke tror mye og kjøpe pakken.

Gå med beste: før du velger en forhandler hosting leverandør, er du må ta i betraktning ulike forhandler vertsleverandører. Planlegge opp arbeidet og velg i henhold til. Leverandøren, som forenkler du med god forhandler hosting planer og tjenestene opt for ham.

Starter forhandler Hosting Business

Etter å kjøpe hosting pakken, kan du lage et nettsted som forenkler viss hosting.

Distribuere pakken blant flere kunder og deretter påstår dem betale tilsvarende.

Tegne en sammenligning i markedet og betaling fra kunder i samsvar.

Vær oppmerksom på at det er massiv konkurranse i markedet. Dermed belaste fra kundene lavere enn markedet.

Hvis du følger dette finnes det alle muligheter for deg å engasjere flere kunder.

Dette kan du drifte webområdet samt lette andre med hosting de ønsker. Hvis du velsignet med intelligens, vil du kunne gjøre mye fortjeneste. Men du bør være sikker om som reseller-hosting leverandør som du har kjøpt forhandler hosting er en ledende kilde og forenkler du med nesten alle tjenester. Dette vil forlenge en hjelpende hånd til deg og selv virksomheten.