Webhotell

Skya fiendtlig: fortsatt snuble over skyene

Cloud computing er rett rundt hjørnet; noen kan hevde at det er allerede her, og det har vært med oss for en stund (tror Google). Selv om en modning teknologi, er skya fiendtlig fortsatt omgitt med mye hype. Kundene er, på en måte, fortsatt snuble over de "skyene".

Forskjellige Sky hosting selskaper tilbyr ulike cloud service plattformer, bygget på ulike cloud computing teknologi. Hva alle disse har felles er at de skal ikke bare utgjøre den nyeste moteordet i en markedsføring melding, men tilbyr en bedre løsning til kunden hosting behov. Så, hva er fordelene ved cloud hosting over delte eller dedikert hosting løsninger?

Ideen bak Sky hosting er å belaste kunden for ressursene som de faktisk bruker, slik at for en større kostnadskontroll. Det er ingen underutilized båndbredde. En kunde betaler ikke for en fast mengde server båndbredde på forhånd, uansett hvor mye trafikk han mottar, slik tilfellet var i fortiden. Når hosting er i skyen, en topp i lasten på tjeneren øker kostnadene og en dråpe reduserer kostnadene.

Det er selvmotsigende at dette faktisk gjør hosting i skyen en bedre løsning for større nettsteder. Mens prisene har kommet ned de siste årene, er skya fiendtlig fortsatt utenfor rekkevidde for mange små bedrifter. For nå, det er en billigere og enklere alternativ for nettsteder med stor trafikk fordi de don' måtte faktor i plutselig trafikken surges, som de ville ha tidligere. Når du er vert for dataene i skyen, er en hosting leverandør eneste som er ansvarlig for serverinfrastrukturen.

Det er ingen flere server krasjer, og nedetid er sjelden opplevd. I tilfelle går at en server ned, den andre fortsetter å arbeide så det er nesten ingen nedetid. Servere i skyen bruker belastningsfordeling teknologier, og har maskinvare oppdateringer gjort kontinuerlig. Fordelene at skya fiendtlig har å tilby kan - paradoksalt nok - vise seg for å være også de største sikkerhetsproblemene!

Sikkerhet er fortsatt bekymring oftest uttrykt av kundene. Det er sagt, over og igjen, at dataene lagres trygt på servere i data sentre drift sikkerhetstiltak. Men er bekymringen for sikkerheten til kundens data når maskinvaren med andre brukere legitime. Dessuten, hvor nøyaktig er dataene? Kundene har mistet kontrollen over den fysiske plasseringen av data som kan være urovekkende for mange.