Webhotell

Billig vps hosting for seo

Internett er forskjellige i 2014. Ja, det eksisterte tilbake i 1998 og enda tidligere, tro det eller ei, men i disse tider vi brukte den til å laste ned noen foreldet chat-programvare bare. Eller nesten bare.

Noen 15 år senere dreier business mer mot virtuelle rom. Tenk deg du vil åpne en butikk. Hva er noen av vanskelighetene du skal ansikt?

Hva du selger. Det avhenger av kvalifikasjoner og kunnskap.

Hvordan å selge den? Igjen, det er helt opp til hvor kapabel en kjøpmann du er.

Hvor å selge den? Vel, er her på Internett det som teller.

Fordi hvis du åpner en fysisk butikk, vi har en veldig enkel matematikk - vil en prosent som angir butikken din, kjøpe noe. Prosent av de som passerer din butikk inn din butikk. En prosentandel av mennesker bor i dette området eller besøke vil passere din butikk.

Så du er i stor grad avhengig av plasseringen av butikken din, og gode plasseringer er dyrt å leie eller kjøpe.

Med Internettmarkedsføring, hvis du åpner en nettbutikk, må du sikre den med en god beliggenhet, eller med andre ord - en god rangering for søkeord i søkemotorene. Det vil si hvis du selger får "sommersko" du trenger å rangere på de første stedene når en bruker søker etter «online sko» ellers websiden ingen eller liten trafikk, som kan oversettes som en butikk uten kunder i den virkelige verden.

Som kan gi deg god rangering i søkemotorene? Vel, er det mange av disse SEO eksperter, som vet ting om in-side optimalisering, søkeord tetthet etc. og kan hjelpe deg med. Vel, ikke gratis det er. Tjenestene koste mye, og det er en god grunn bak. De bruker mye å gjøre jobben.

Ikke bare i form av å bli kvalifisert, men de også betale for dyr programvare og web hosting for å kunne kjøre kampanjene.

Bortsett fra å bruke tusenvis av dollar på deres programvare leie de VPS (Virtual Private servere) og dedikerte servere for å kjøre sine kampanjer for å gi deg verdifulle backlinks på websiden.

Det er enda mer komplisert. De bare ødelegge ikke din webside med linker - de plukke de mest egnede stedene hvor du skal plassere dem, så de må passe på at de er indeksert med søkemotorer, og etter at de må gi disse tilbakekoblinger med backlinks! Fantastisk, ikke sant? Dette er hva SEO eksperter kaller "nivåer". Det kan være en andre lag, en tredje, og noen går også utover denne grensen.

Vel, hvis ditt første nivå eller lenker direkte til websiden, består av kun 100 koblinger, være del 2 100 ganger større enn den første, som alle opprinnelige 100 koblinger må få backlinks seg. Det tredje nivået blir i dette tilfellet 10.000 ganger større enn den første.

Tenk hvilke ressurser er nødvendig for å oppnå dette! Hva båndbredde for tjenesten webhosting, hva programvare og kunnskap!