Webhotell

De viktige funksjonene for å se etter velger en web host

Hva er noen av tingene du bør se etter når du velger en webverten? Du trenger bare å finne en som møter dine behov i flere områder. Nedenfor vil jeg beskrive noen av de viktige områdene for å vurdere en god webverten og hvordan du kan finne det du trenger for dine tjenester.

Mengden lagringsplass

Når du velger web hosting, en av dine primære bekymringer vil åpenbart være "hvor mye data kan jeg lagre?" For de fleste små og mellomstore nettsteder, vil du finne at flere gigabyte bør være masse lagringsplass. Noen verter kan tilby "ubegrenset lagring": forbeholdet emptor! Hvis du leser den fine print (vanligvis vilkår og tjenester) du vil finne at det er ubegrenset før du går over til "normal nettstedbruk." Hvis du tror du kan være nær eller over hva "normal" er, må du vite hva du kan bruke før du kjøper... og gå med en vert setter som klare grenser.

Ikke anta at ubegrenset er bedre enn en begrenset mengde plass. Det er alltid avveininger. Finne kostnadene for ekstra plass slik at du kan utvide når du må.

Båndbredde

Båndbredde er mengden data som webområdet kan sendes til kunder over en tidsperiode. Noen hosting-leverandører tilbyr ubegrenset båndbredde, mens andre tar forskjellige priser for beløpet du bruker. Kontroller at du vet hva som vil skje hvis nettstedet ditt går den tildelt båndbredden, og at du har nok til å støtte de som ser på nettstedet ditt.

Pålitelighet og hastighet av access

Ikke bare bør webverten være pålitelig og rask, det skal garantere sin oppetid (tiden når det fungerer). Se etter en minimum oppetid på 99%. Faktisk, selv 99% er faktisk for lav - det bør være 99,5% eller høyere. Verten bør gi noen form for refusjon (f.eks forholdsmessig refusjon eller rabatt) hvis det faller under dette tallet. Oppmerksom skjønt at garantier er ofte vanskelig å håndheve fra end - spesielt hvis verten fornekter det var noen nedetid. Men uten at garanti, vil webverten har få insentiver til å sikre at serverne kjører hele tiden.

Flere domenewebvertens og underdomener

For de som tenker å selge webhotell eller har flere domener eller underdomener i kontoen din, bør du se for å se om de gir dette, og beløpet som de tar betalt for det (og om det er en gang eller månedlig avgift, etc).

Database-støtte

Nå-en-dager, selv små nettsteder synes å ha en database på bakenden. Du vil sørge for at du kan bruke databasetypen du er komfortabel med. Mest verter tilbyr i dag MySQL; Det er sannsynligvis nok for de fleste, men hvis du foretrekker PostsgreSQL, Oracle, SQL Server eller en annen smak, slå ikke på noe mindre. Husk, hvis de ikke er reklame det, de sannsynligvis ikke tilbyr det!

Kundestøtte

Dette er svært viktig: finne ut nøyaktig hva din potensielle vert tilbyr for teknisk støtte: kan du telefonen dem? Til tider hva? De har en støtte e-postadresse? En billettsystem? Hva er deres responstiden som Loves? Hva med en live chat? Har de en wiki eller et bibliotek av Hjelpeartikler / tutorials? Ikke Velg en vert til du vet nøyaktig hva de tilbyr, support du vil bli glad for det senere, stole på meg!