Webhotell

Nettsted hosting liten ut - Vær forsiktig hva du godtar!

Nesten hvert nettsted du kjøper noe fra på nettet har liten skrift knyttet til den. Dette er vanligvis en egen side som går på alltid: Jeg så på en nylig som ville ha tatt 13 sider å skrive ut. Og vanligvis fleste leser ikke det gjennom selv de ticked som esken å si de har.

Relatert til nettstedet hosting, noen år siden en computer spillene selskapet inkludert en klausul som følger deg tillater dem bruk av din sjel med mindre du valgt bort at klausulen. Svært få mennesker gjorde det, selv om de som gjorde ble belønnet med rabatt.

Nettstedet hosting er en svært teknisk bedrift, så det står til grunn at det er mange tekniske liten skrift.

Som de fleste liten skrift på de fleste områder, det er ganske harmløse og påvirke ikke deg med mindre du gjør noe utenom vanlige.

Det er den siste setningen som forårsaker størst problemer: "noe utenom vanlige."

Hovedsakelig fordi hva en hosting vurderer merkelig ikke hva en normal person ville nødvendigvis vurdere odde.

For eksempel begrenser nettstedet hosting kontrakt sannsynligvis det som salg siden hevdet var ubegrenset.

Mesteparten av tiden, dette er ikke et problem, men det er visse ting skjult i liten skrift som bare bak sitt stygge hode når du tilfeldigvis bryter en grense som ble begravd et sted dypt i vilkårene.

Et vanlig problem er antall filer som du kan lagre på din hosting.

Billigere hosting, salg siden nesten absolutt lovet at du kan ha ubegrenset lagring eller en stor mengde diskplass hvis det ikke var tilfelle.

Hva det stille glemte å nevne var trolig antallet filer du kan lagre. Dette er ikke noe som mange mennesker betaler oppmerksomhet til - vi er vant til Windows bare lagre filer til våre harddisken er full, men jeg har ennå å møte noen hvem har truffet 4 milliarder eller så maksimalt antall filer som Windows 7 kan takle i en mappe eller enda en halv det nummeret som er Mac maksimalt.

I kontrast, har en av de mer populære nettstedet vertene en grense på 100 000 filer på spacet komplett nettside, etter som den nekter å ta sikkerhetskopier og en kvart million filer som et absolutt maksimum. Som er slags nummer som kan nås skremmende lett hvis du liker fleste og lagre e-post på din webhosting.

Som setter en ny vri på begrepet ubegrenset.

E-post er et annet område der salget siden er woefully utilstrekkelig ting å tro.

De fleste webområdevert salg sider ikke virkelig nevne sender e-post overhodet. Det er bare når du begynne å se på ideen om å sende ut e-poster fra din hosting i stedet for å betale en autosvar selskap som du finner der ute er noen begrensninger i liten skrift.

Disse er laget for å stoppe skruppelløse spammere fra benytter verter for å plage folk med uønskede e-postmeldinger. Men grensene er relativt små - ofte mer enn 500 e-poster om dagen, som er bare 200 mer enn antall tekster en typisk tenåring sender hver dag, og ofte mer enn 100 i en time.

Alle som betyr at du må være veldig forsiktig hva du godtar når du sjekke den små boksen som sier du er fornøyd med et sett med vilkår og betingelser som du aldri har lest.