Webhotell

Hvorfor er webhostinghub delte den mest rimelig og pålitelig hosting?

"WebHostingHub" presenterer sine gjester førsteklasses tjenester og for mange forskjellige planer for sine nettsteder. Hver plan inneholder andre flere pakker for å møte ulike behov og de voksende behovene som alltid endres avhengig av virksomheten og de omkringliggende forholdene. Prisen på pakkene forskjellig ifølge tjenestene som presenteres. Det finnes ulike alternativer for å passe kundenes behov og sine budsjetter. Blant planene som tilbys av WebHostingHub er forhandler hosting. Denne avtalen inkluderer forskjellige pakker, og hver pakke tilbyr ulike verktøy, funksjoner og pris.

Forhandler hosting tilbyr åtte pakker for å kunne bestemme den beste pakken for deg etter dine behov og ditt budsjett. Pakkene starte med Starter plan og høyeste planen er ekstreme som tilbyr alle nødvendige tjenester for en forhandler, men de kan også tilbys til en høyere pris enn andre pakker som er lavere i de tilbudte tjenestene. Prisene starter på $3,99 per måned når du betaler for to år i forveien.

Den første pakken som Starter tilbyr 1 GB diskplass, 20 GB båndbredde, vert ubegrenset domener, private navnetjenere, gratis maler, Ruby on Rails, søkemotor innsending, umiddelbar og full backup, garanterer 99,99% oppetid, ubegrenset e-postkontoer POP3, web-mail, postliste, spam assassin, ubegrenset add-on-domener, ubegrenset sub-domener, ubegrenset FTP kontoer, forsiden utvidelse og delt IP-adresse.

Selskapet tilbyr den nyeste versjonen av cPanel som er den beste og mest avanserte kontrollpanelet innen hosting nettsteder og det er nødvendig for å kontrollere nettsteder, Fantastico Deluxe for å installere skript RvSkin som er et flerspråklig panel, passord og ledere, søppelpostfiltrering, hotlink beskyttelse, øyeblikkelig teller, gjestebok, MySQL databaser og handel verktøy. Starter planen tilbyr ikke webområdet byggherrer, Clientexec eller WHMCS, Softaculous og video og audio streaming.

I tillegg til alle funksjoner og verktøy som presenteres gjennom grunnleggende og første planen som Starter, inkluderer høyeste som kalles ekstrem også ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde, to nettsted utbyggere, Clientexec eller WHMCS, video og audio streaming og Softaculous som er en ledende skriptet automatisk installert som bidrar til å installere de vanligste skriptene raskt og enkelt med bare ett klikk. WebHostingHub presenterer sine kunder en gratis ENOM-konto som lar deg tilbud domenen registreringstjenestene for kundene til lave priser og private navnetjenere å være vert kundenes domener på merkede navneservere i stedet for navneserver i selskapet.

WebHostingHub tilbyr kundene sine et perfekt støtte 24/7 for å svare på alle spørsmålene deres og håndtere alle problemene som de kan stå overfor. Det tilbyr ulike og flere støtte kanaler å kontakte kundestøtteteamet som e-post, live chat, telefon, faks og støtte billettsystemet. Du kan bruke kunnskapsbasen for å lete etter svar for spørsmålet ditt.

Det er også en 45-dagers pengene tilbake-garanti som lar deg prøve tjenester som du får i 45 dager å sørge for at de kan hjelpe deg å nå dine mål. I tilfelle du finner i denne perioden at tjenestene ikke er tilfredsstillende, vil så du få refundert uten å spørre deg noen spørsmål. Det er ingen kontrakter å bo med selskapet og hindrer deg i å avslutte kontoen din fordi du er redd for å bli straffet.

WebHostingHub presenterer sommer spesialtilbud på forhandler hosting pakker for en begrenset tid. Dette tilbudet gir deg 20% rabatt på prisen Standard og høyere planer, gratis doble båndbredden, en måned gratis når du betaler for ett år på forhånd og tre måneder gratis på 2-års betaling.