Webhotell

Outsourcet hosting støtte mindre pålitelige enn in-house hosting støtte?

Når du leier en server å drifte webområdet du skal kunne være trygg på at når du har et problem med webområdet det vil være vertskap støtte du. Noen selskaper som tilbyr plass på deres servere har in-house hosting support-tjenester, betyr at egne ansatte tar vare på alle problemene kan oppstå. Noen selskaper har automatisert hosting støtte som betyr de har programmert en maskin til å svare på de vanligste problemene som oppstår. Da tilbyr de siste selskapene outsourcet hosting støtte, betyr at deres støtte er levert av et annet selskap helt.

Outsourcet hosting støtte kan faktisk være mer pålitelig og bedre støtte, enn den interne variasjonen. Når et selskap har outsourcet hosting støtte for deres servere de har leid et annet selskap som spesialiserer seg på problemene som kan oppstå med en server, så de er bedre håndtere dine problemer, raskt og effektivt.

Tenk på det slik; Hvis du bygger et hus ansette du en entreprenør å bygge strukturen. Som entreprenør kan gjøre alt arbeidet som kreves under prosessen med å bygge hus, eller de kan ansetter underleverandører til å gjøre noe av arbeidet. Hver sub-kontraktør blir en spesialist i deres egen konstruksjon.

Så vil generelt entreprenør sette noen av arbeidet for å kunne gi deg topp kvalitetsarbeid, til den beste prisen. Generelt entreprenør setter vanligvis følgende:

• Det elektriske arbeidet er gjort av en lisensiert elektriker

• Oppvarming og klimatisering installasjonen outsourcet til en spesialist

• Rørleggerarbeid outsourcet til en profesjonell rørlegger

• Den sheetrock installasjon outsourcet til fagfolk som gjør dette for en levende

• Isolasjon kan settes til et selskap som ikke gjør annet isolasjon arbeid

Ved å outsource disse ulike oppgaver sparer generelt entreprenør penger, fordi de ikke trenger å ansette, trene, og se over, folk til å gjøre hver av disse jobbene. Klienten mottar en struktur som er bedre bygget fordi hvert segment av arbeidet ble gjort av noen som spesialiserte seg i denne typen arbeid. Alle vinner i denne situasjonen.

En vertstjeneste gir bedre støtte for deg når de leie fagfolk til å hjelpe deg. Fagfolk har møtt flere problemer og de mer erfarne hjelpe en nybegynner arbeide gjennom disse problemene. Hvis tjenesten bruker internt ansatte er de mindre sannsynlig å vite hva å gjøre når et problem oppstår, og tar derfor lenger tid å hjelpe kunden løse problemet.