Webhotell

Er alle web hosting php webhotell?

Webhotell er når noen som eier en server som er stor nok til å lagre store mengder data på den tilbyr dele serveren med andre personer som vil ha webområder, men har ingen server å plassere dataene på. Webhotell er en avtale mellom de som eier serveren og folk som trenger dataene.

Alle webområdevert er ikke PHP web hosting, men PHP er et server skriptspråk som brukes av mer enn to hundre millioner nettsteder, og minst to millioner servere. PHP web hosting betyr at serveren støtter dette server-side skriptspråk kan reprodusere data skrevet i denne språk, samt forstå data mottatt i dette språket.

PHP web hosting står for Hypertext Preprocessor, men i begynnelsen av PHP-koden PHP referert til personlige hjemmeside. Koden tolkes av servere som har en prosessormodulen utformet for å lese og forstå den.

PHP startet i 1994 fordi utvikleren skrev en rekke gateway grensesnittet skript for å håndtere sin egen personlige hjemmeside. Verktøyene han designet ble brukt registrere trafikken på sine websider, og vise elementer som sin personlige CV. Denne utvikleren var Rasmus Lerdorf. Hans utvikling for hans personlige hjemmeside har raskt blitt en forbedring for en stor del av nettsteder på Internett.

PHP-koden gjør deling av data i skjemaer som fortsetter å bli gjort lett, der tidligere eksistensen av PHP deling av data i skjemaer var ofte svært vanskelig å utføre. Ikke alle servere forstått en ensidig kode så de ikke fornuftig til dem. For å lese skjemaer fra en server hadde du å gjøre visse at du gikk og fikk samme prosessoren som skjemaet ble skrevet. Dette var tidkrevende og irriterende, så oppfinnelsen av PHP laget beregne livet enklere.

Ikke alle servere forstår denne koden, så du vil fortsatt kjøre inn problemet fra tid til annen som maskinen din ikke forstår noe du prøver å åpne, men hvis du velger å bruke en server som har en prosessor i stand til å forstå PHP-koden vil du sannsynligvis forstå fleste data som ligger på Internett.

Når du går til leie rom fra en web fiendtlig service sjekk og se hvis serveren er PHP-kode som er kompatibel.