Webhotell

Hva er fordelene av outsourcet web hosting støtte?

Outsourcing er buzzword i IT-feltet for over et tiår nå. Hvor opprinnelig var administrative og salg prosessene som fikk outsourcet til outsourcing huber som India og Filippinene, i dag outsourcing blitt normen i alle felt, både tekniske og ikke-teknisk, og webhosting støtte er intet unntak.

Så, hva er tilfelle for outsourcet web hosting støtte? Konkurransen mellom web hosting-leverandører varme opp, har det blitt viktig for disse selskapene enn å tilby tjenestene for å opprettholde sine markedsandeler og skille seg fra andre leverandører. I en kjøpers marked gir beholde gamle klienter og tiltrekke seg nye klienter med verdi for pengene sine i form av hosting-tjenester, støttet av utmerket kundestøtte. Ifølge en undersøkelse (Kilde: TheWhir.com), omtrent 20% av webhosting klienter liste god kundestøtte som årsak til å velge en web host; andre grunner som pris, hastighet og oppetid, omdømmet til selskapet og funksjoner.

Outsourcing teknisk støtte til eksperter innen lar web verter å fokusere på sin kjernekompetanse. Det gjør dem også å fokusere på økt deres klientell og bygger langvarige forhold til dem.

Som alle strategiske beslutninger i en organisasjon har beslutningen om å outsource webhosting støtte også positive underliggende økonomiske virkningene som støtter den. Opprette den nødvendige infrastrukturen for et støttesenter, og ansettelse og opplæring av teknisk støtte og kunden service ansatte må store investeringer. På den annen side, har tredjeparts sentre alle de fasiliteter og infrastruktur allerede på plass som det er deres kjernevirksomhet. Dette tillater dem å tilby støttetjenester til en lavere kostnad, og det er en fordel de kan videreformidle til sine kunder. Som sådan, gir outsourcing økonomisk mening for hosting selskaper.

En annen fordel av outsourcet web hosting støtte er muligheten til å gi teknisk støtte 24/7. De fleste bedrifter har i dag kunder som opererer i ulike land og forskjellige tidssoner. Disse kundene forventer noen fra selskapets side tilgjengelig for feilsøking på alle timer og sikre deres nettsider er oppe og går. Støtte for tredjepartsleverandører har ansatte som er tilgjengelige for chat, e-støtte eller besvare anrop til alle tider på dagen og natten.

Alle har outsourcing teknisk støtte til sentre en rekke fordeler for hosting selskaper gitt de ta forsiktig i å velge riktig organisasjonen for jobben. Det er mange outsourcing bedrifter som tilbyr å gi støtte til en brøkdel av prisen web verter ville bruke gir støtte seg selv; Det er imidlertid firmaets rykte som står på spill hvis kvaliteten kundeservice eller teknisk støtte ikke er opp til merket. Outsourcing uten grundig forskning til støtte for tredjeparts omdømme, kan tidligere resultater og språk og teknisk opplæring oppsett Sure hosting selskapets forhold til sine kunder. En annen ting som krever oppmerksomhet når du planlegger å outsource webhosting støttetjenester er responstid og spørring løsningstid. Det er bedre å ha servicenivåavtaler som sikrer kundene få kvalitetsservice.