Webhotell

4 fordeler av server management services

Med bruk av Internett og dets økende tilgjengelighet, har det blitt mulig for personer og selskaper fra hele verden å gjøre forretninger med hverandre. Hver bedrift, mål om små eller store for online tilstedeværelse gjennom sine nettsteder for å skape bevissthet om sine tilbud og for å forenkle e-handel. Dessuten øker kompleksiteten i nettsteder daglig. Dette har banet vei for nye muligheter i IT-feltet, og som forventet, alle og deres slektninger har hoppet på IT-bølgen, tilbyr vertstjenester og tvinger hver spiller opp sin kamp for å overleve konkurransen.

En av måtene web hosting tjenesteleverandører har svart på utfordringen er ved outsourcing tjenester til tredjepartsleverandører som er eksperter på området og har midlene til å effektivt gi server management-tjenester og andre tjenester som sikkerhet server, vedlikehold, støtte- og serveroverføring samt vertsleverandører kundestøtte.

Fordelene ved outsourcede Support:

Døgnet rundt sikre server management tjenester leveres av leverandører av at hvis serveren svikter, er det alltid noen å gjøre feilsøking. Dette reduserer nettstedet nedetid og holder klienter som har sine nettsteder på disse serverne lykkelig.

Avhengig av kontrakten, inneholder outsourcede support også tjenester som tilordner et dedikert team av fagfolk til å overvåke servere fra en rekke steder, rapporten nedetid og oppetid, å gjøre overvåkes av servere og ta forebyggende tiltak for å holde unna malware, virus og andre sikkerhetstrusler.

Lar web hosting-leverandører til å fokusere på sin kjernevirksomhet for jevn drift av virksomheten i motsetning til blir trukket i flere retninger. Ikke bare dette, hvis web hosting selskaper ser på business ekspansjon, deres støttepartnere kan hjelpe dem å sette opp nye servere, installerer brannmurer og bistå med serveroverføring.

Fra et rent økonomisk synspunkt fornuftig outsourcing som det er ikke nødvendig å investere i en kostbar infrastruktur og å leie spesialisert kundeservice og teknisk personale som vil øke ekstraarbeid for selskapet.

Forsiktig

Det er ingen reelle ulemper for outsourcing servertjenester Hvis outsourcing partner nøye og servicenivå diskuteres på forhånd. Noen ting du bør vurdere før du velger en support leverandøren er:

Outsourcing budsjett.

Tidligere erfaring og referanser fra andre kunder.

Kvalitet støtte kommunikasjonsevner og tekniske ekspertisen til støttepersonell.

Minimum antall tjenester tilbys av leverandøren (pris-service sammenligningen).

Avbestillingsreglene.

Bortsett fra ovennevnte er det viktig å angi tidsbegrensninger for maksimal første responstid som tiden det tar å løse et problem. Det er også bedre å ha trøster eller standard operasjonsprosedyrer, i stedet for å reagere på krisesituasjoner og løse alle uenigheter. Dette sikrer klar kommunikasjon mellom to parter og bidrar til å opprettholde et sunt forhold med leverandøren. Sviktende å ta disse trinnene før forsegle avtalen kan resultere i tap av både forretnings- og klientene for web hosting selskaper.