Webhotell

Hvorfor skal man velge linux serveradministrasjon

Enkelt sagt er serveradministrasjon vedlikehold av webservere. Selskaper som ønsker å bo i bransjen permanent overse ikke behovet for serveradministrasjon. Når man har en heladministrert server, er web host ansvarlig for servervedlikehold. Men hvis det ikke administreres fullt er så selve organisasjonen ansvarlig for den. Hvis en person har teknisk ekspertise, så de er gode å gå, ellers de bør vurdere å ansette tjenestene til en ekspert til nettsider. Det første som en organisasjon må bestemme når du velger en server er imidlertid om de vil gå for Vinduer OS eller Linux. Begge har sine fordeler og ulemper, men unektelig Linux antas å være mer pålitelig av to.

Her er noen fordelene Linux gir sine brukere som gir den en kant over Windows-operativsystemet. Går gjennom dem før du bestemmer hvilke ettall å velge.

Uten kostnad:

Dette er kanskje en av de største fordelene av Linux over Windows. Det er åpen kildekode og dermed får du koden i den offentlige sfæren. Linux-serveren må også, mindre vedlikehold enn Windows. For Windows, må du bruke en sum skal blir det lisensiert og lisensen må fornyes fra tid til annen.

Hastighet:

Linux er en svært rask operativsystem og kan kjøres på en svært lav konfigurasjonsinnstilling maskinvare. Den holder ikke sant for Windows.

Linux OS er også mindre utsatt for virusangrep. Så hvis du leter etter en rimelig, høy ytelse, er pålitelig og rask operativsystemet Linux ideell for deg. Faktisk er dette viktigste årsakene til hvorfor bedrifter velger Linux OS for serveradministrasjon. Men bør du forstå at Linux Server Management ikke er egentlig så lett som det høres ut. Mange hosting-leverandører gi ikke denne tjenesten som det er mangel på nødvendige budsjett, infrastruktur og spesialiserte og utdannet fagfolk. Men har du valg å outsource Linux Server Management jobben til en dedikert leverandør.

Linux Server Management er førstevalget for bedrifter siden det er allsidig og pålitelig. Imidlertid er brukergrensesnittet til Linux ikke noe folk flest er vant til. Hva beviser avgjørende her er teknisk bistand fra en web hosting tjenesteleverandøren. Mens det er lett å sette opp en Linux hosting server uten mye teknisk ekspertise er det vanskelig å vedlikeholde. Det er derfor en bør bare velge slike tjenester fra anerkjente og sertifiserte forhandlere. Når du gjør dette, kan du gi alle oppmerksomhet å holde bedriften og la alle tekniske ting Linux ekspertene. Når du velger slike tjenester er det en god idé å inkludere detaljene til enighet. Fra serveren satt opp, kontroll panel installasjon, mailserver konfigurert, etc. overvåking behov alle peker bør vurderes. En bør også vurdere behovene til virksomheten og velger deretter.