Webhotell

Er delte hosting en forsvarlig forretningsmessig beslutning?

Hvis du Utforsker kan hosting alternativer for nye online business du bli forvirret av terminologien. For eksempel hva betyr "ubegrenset hosting" betyr? For å sikre at du ikke bli båret bort av fristende 'ubegrenset' serviceplaner og tilbud som innebærer en ubegrenset tilførsel av ressurser, lære grunnleggende om hva hosting handler om. Planlegge slik at du ikke har uventet driftsstans i store produkter.

Som så mange begynte jeg å bruke en delt hosting plan. Men som virksomheten vokste og trafikken økte under store kampanjer, opplevd jeg driftsstans. Jeg byttet fra delt fiendtlig til VPS hosting. La oss komme videre med nettstedet hosting grunnleggende.

Grunnleggende om Hosting

Webområdet ligger på en datamaskin. Serveren bruker diskplass til å lagre datafiler og programmer. Den bruker interne og eksterne nettverk for å presentere dataene ut World Wide Web. Realiteten er at det virkelige fysiske begrensninger for både serveren behandlingen hastighet, mengden data som kan flytte fra disk nettverkskabel ut til Internett og deretter tilbake igjen (hosting båndbredde), så vel som diskplass (lagring). Her er noen punkter å få et klarere bilde av om en ubegrenset plan er fornuftig for din online business.

Ubegrenset kravet faktisk betyr at din bruk av båndbredde bør bli sett på som ubegrenset men ikke uendelig. Dette skyldes tre Begrensende faktorer.

Først har nettverket og serverens tilkoblingen begrenset kapasitet. Du kan bare bruke plass som er tilgjengelig, det er ikke uendelig øke.

Andre bestemmer serverens CPU og minne og inndata/utdata belastningen muligheten for harddisken å tjene filene så fort må.

Tredje har telecommunication nettverk røret grenser også. Hvis det er for mye ting kommer ned pipen, er det en flaskehals. Da delte ressurser begynner å bang inn i hverandre.

Webverten din fungerer på premisset om at webområdet bruker en liten mengde båndbredde og diskplass og de jobber ut en bruker gjennomsnitt basert på trender i bruk. De gir ubegrenset plan av bank på det faktum at du ikke bruker mye.

Alle disse delte tjenester skal nå et punkt der du det er betydelige forskjeller for ressurser, og hosting er varslet at du krysser rimelig bruksbegrensningene. På dette punktet kan ditt nettsted bli suspendert før du oppgraderer til en ny service-nivå.

Alt koker ned til et tall-spill. Jo større antall kontoer, mer penger strømmer i for webverten. Når ressurser starter løper ut, begynne nettsteder å bog ned og bli utilgjengelig.

Smarte er å se på hvordan du planlegger å bruke nettstedet. Blogger som består av hovedsakelig tekst, kan noen grafikk og video være fint med en forrett vertsavtale. Andre med masse stor filopplastinger og nedlastinger må en dedikert eller mer robust vertsavtale.

Ofte hosting selskaper som tilbyr ubegrenset planer vil også ha begrensninger når det gjelder lyd og video nedlastinger. Disse filene er ressurssvin og tar opp betydelig båndbredde og diskplass. Dette viser din webvert for faren for å legge til mer båndbredde og diskplass plass som koster dem penger.

Noen må betale for ressurser. Nettverk, servere og disk lagring ikke gratis. Hosting selskapet betale for det, men allokering av kostnadene over flere kontoer. Hvis du har et stort salg og trafikk overskrider bruker gjennomsnittlig, vil du finne nettstedet ditt er frakoblet. Ja, de kan og vil gjøre det. Jeg har opplevd det.

I dag, jeg bruker VPS hosting og er i stand til å utvide tjenestene kampanjer og deretter gå tilbake til vanlig størrelse etter et salg.

Det beste å gjøre er å be din webvert hvordan de håndtere delte ressurser og ressurskonflikt. Spør dem hvordan du vet om standard 'ubegrenset' vertsavtale er tilfredsstillende for dine forretningsbehov. Ikke bare velge en dyrere planlegger enten som nedprioritere tjenester kan være hodepine også.