Webhotell

Hvordan velge den beste web hosting service for webområdet

Hver nettside på Internett er plassert på en server. Kjøpe webhotell er en ordning der en person eller et firma leier plass på en server for å lagre data slik at nettstedet kan vises og tilgjengelig på nettet. Det er viktig å velge en pålitelig nettside for det bestemmer Tomgangsturtall og samtidig reduserer nedetid. Det er noen viktige faktorer å vurdere hvis du ønsker å få den beste web hosting service for webområdet.

Gratis og betalt Hosting

Dette er langt og store første viktigste hensynet. En gratis tjeneste mulig å okkupere en viss plass på en offentlig server for gratis. Gratis hosting er et godt alternativ for de som bare starter eller for de som ønsker å sette opp en personlig nettside med mindre krav.

Gratis hosting det ikke et godt valg for en virksomhet nettsted for en rekke årsaker. Først er mellomrom tvang. Dernest kan du registrere et domenenavn som er relevant for ditt nettsted. For det tredje, det løser problemet med popup-annonser. Gratis hosting-tjenester gjør mye bruk av popup-annonser som kan være irriterende og uprofesjonelt til en kunde eller knytte ønsker å gjøre forretninger med deg. Hvis du har annonser på webområdet ditt, er du også indirekte fremme en konkurrent. Betalt hosting tilbyr større handel evne i forhold til gratis alternativer.

Andre faktorer å vurdere

Det er viktig å spørre om hastigheten på Internett-tilkoblingen brukes av verten server. En T3-tilkobling er den raskeste; men er en T1-forbindelse også bra. En oppringt tilkobling er den tregeste av alle og dermed ikke ønskelig.

Med web hosting, enten det er betalt, gratis eller delt, vil én server bli delt av mange maskiner. Antall maskiner som deler en server med du vil påvirke belastningen hastigheten på nettstedet ditt som trafikk til andre nettsteder har en tendens til å sakte ned. Det er lurt å velge en vertstjeneste der en server deles av et mindre antall maskiner.

Det er to betalingsplaner. Først er en flat månedspris og andre er en rate basert på bruk. Førstnevnte er et bedre alternativ.

Vurdere begrensninger på båndbredde. Båndbredden i utgangspunktet refererer til mengden data som kan overføres over en tilkobling. Webhotell belaster deg hvis du overstep båndbredden grense.

En god webverten er en som er skalerbar. Hver vert tilbyr en viss webhotell med hver web hosting plan. Du bør vurdere din krav basert på innholdet på nettstedet ditt. Webvert bør tilby ulike alternativer for vekst som webområdet vokser.

Det er noen må ha funksjoner som du må se etter. De inkluderer domenewebvertens og registrering, e-postkontoer og FTP- og Telnet tilgang som en laste opp filer og redigere CGI-skript.

Til slutt, vurdere hva slags kundestøtte du får. Det bør være gratis og skal selskapet tilby støtte døgnet rundt.