Webhotell

Sky hosting vs tradisjonell hosting-pakker

Det har vært mye buzz om skya fiendtlig eller cloud computing. Skya fiendtlig tilbyr organisasjoner en alternativ til tradisjonelle hosting-pakker, som delte, VPS og dedikert hosting. Så hvordan gjør cloud computing skiller seg fra tradisjonelle hosting-pakker? I denne artikkelen finner du ut hvordan skya fiendtlig er forskjellig fra disse tradisjonelle hosting-pakker.

Resource begrensninger

Tradisjonelle hosting-pakker begrense antall ressurser som du kan bruke fordi du er begrenset ved hjelp av en enkelt server. Og når du når grensene for én server ytelsen til nettstedet ditt er alvorlig kompromittert, senere fører til ting som nettstedet ditt er nede og/eller kjøre dine kunder til andre mer pålitelig områder; bare for å nevne noen. Men i motsetning til tradisjonelle hosting pakker Sky bruker hosting ikke én fysisk server. I stedet cloud hosting bruker virtuelle servere å samle ressurser fra et fysisk nettverk av servere for å møte alle behov for det ressurser. Med andre ord, det er ingen begrensning på hvor mye ressurser du kan bruke, så du kan bruke så mye eller så lite som du trenger. Og når en server i nettverket går offline, nettstedet ditt vil ikke bli berørt fordi det vil dra ressurser fra andre servere i nettverket, sørge for at ressurser er der når du trenger dem.

Delte ressurser eller sikkerhetsrisikoer

Vanligvis når noen snakker om skyen, snakker de vanligvis om offentlig skyen. Og mye som delte hosting, cloud computing også deler ressurser med flere tusen kunder og kommer med sin del av sikkerhetsrisikoer.

I tradisjonell hosting innstillinger for å komme vekk fra deler en server er en dedikert hosting pakke anbefaler. Eventuelt anbefales å komme vekk fra sikkerhetsrisikoene som er forbundet med en offentlig Sky setup det at du bruker en privat eller hybrid cloud computing løsning. I en privat, ressursene vil bli trukket fra din egen nettverk av fysiske servere og er ikke delt med andre. Og i en hybrid skyen du kan bruke både offentlige og private cloud alternativer, gir din bedrift best av begge verdener. Imidlertid saken for noen hosting pakke, Sky og tradisjonelle hosting, alle kommer med sin egen sikkerhet.

Betal for det du bruker

Tradisjonelle hosting-pakker får du en viss mengde ressurser. Hvis du ikke bruker alle disse ressursene, har så du betalt for ressurser som du ikke engang bruke. Men sky vert må du bare betale for ressursene som du bruker. Også referert til som en betaling per bruk modell.

Cloud computing kan være fordelaktig for organisasjoner av alle størrelser, men alle hosting-pakker bør undersøkes for å sikre at du gjør det riktige valget for bedriften.