Webhotell

6 spørsmål av første gang eiere

Det er alltid første gang. Selv når du kjøper web hosting å sette ditt nettsted. Ikke alle er teknisk kunnskapsrike, men vi liker å tilfredsstille våre nysgjerrighet om vi skal kjøpe nye leketøy. Hvis du ble født før 80-tallet er mest sannsynlig til å stille spørsmål som vil gjøre din web vert latter på uskyld. Denne artikkelen viser noen spørsmål som en web-vert har ofte å svare når du arbeider med en ny klient som har aldri kjøpt en hosting konto. Alle disse er intelligent spørsmål som virke dumt for noen.

1. vil jeg kunne bruke Linux Hosting hvis jeg har en Windows-maskin hjemme?

Dette er et svært vanlig spørsmål som vi får høre fra personer født før 80-tallet. De som er Microsoft Windows fans er ofte skeptisk om bruk av Linux Hosting for deres website, fordi de er relatert til inkompatibilitet av Linux med Windows OS. Den eneste store forskjellen i operasjoner er imidlertid at Linux ikke kan kjøre ASP hvilken Windows hosting kan gjøre. Foruten dette Linux er servere mer stabilt og mindre utsatt for skader eller sikkerhetsrisikoer.

2. meg email blir hemmelig opp på web fiendtlig server?

Gjester er alltid bekymret om personvern og sikkerhet for sine data. Som vi liker å besvare dette spørsmålet med alle har web verter muligheten til å se noe på serveren. Enten det er Amazon, Google, Yahoo eller andre. Den eneste unike faktoren er som er en mindre onde som du er bekymret, og som du stoler mest. Du kan også vurdere som er mest ansvarlig for deg og prosesser som er mest transparente. Utenom dette holder informasjon overflyt på serveren data så sikkert som en nål i en høystakk.

3. kan jeg installere min egen piratkopiert versjon av Windows i min hosting konto?

Vi føler ikke alltid for å besvare dette fordi svaret er ganske opplagt. Hvis du fortsatt ikke har det, svaret er nei. Du kan ikke installere din egen versjon av programvare på delt hosting. verken kan du installere ditt eget operativsystem på en VPS og du kan definitivt ikke installere en piratkopiert versjon av Windows, selv om du har en dedikert server. No vert vil godkjenne det, og i noen tilfeller kan iverksette tiltak mot deg.

4. må jeg gi meg pass kopi når du bestiller en web hosting konto?

Du trenger ikke å gi noen identifikasjon bevis når du kjøper en konto. Det antas at når du betaler med PayPal eller kredittkort, du er en ekte fest og banken har gjort nødvendige verifikasjon før en betaling-anlegg for deg.

5. kan jeg slå av nettstedet mitt i natt?

Hele poenget med å kjøpe hosting plass fra tredjepartsleverandør er slik at du kan beholde webområdet live 24 x 7 og uten å måtte holde datamaskinen hjemme hele. Mens du kan slå av webområdet eller blokkere tilgangen til det hver kveld, ville det være bedre ikke har denne funksjonen eller ikke har et nettsted i det hele tatt. Enkelte banker og verktøyet tjenester suspendere sine tjenester i natt, for vedlikehold, men hvis det er gjort daglig, kan det være frustrerende for brukerne som venter døgnet.

6. kan jeg automatisk finne ut kontaktinformasjon for personer som besøker nettstedet mitt?

Hvis du vil vise detaljer fra besøkende, hvorfor ikke be for dem direkte. Du kan få mye av statistikk på besøkende og deres besøk atferd, men hvis du forventer å vite hvordan besøkende ser ut og hvor han bor, du kanskje skuffet litt. Det nærmeste du kan komme til å vite mer om besøkende er sin IP-adresse. Basert på IP-adressen kan du identifisere området hvor han bor. Hvis du vil ha mer informasjon, vil du måtte be om dem eller smug innhente informasjonen.