Webhotell

En liten web hosting leverandør, som kan konkurrere med de store?

I en svært konkurranseutsatt industri som web hosting, mange lurer på hvor liten web verter kan matche opp til de store i priser og støtte. På den ene siden har du gigantiske selskaper som Amazon som har monster ressurser over en hær av servere og på den andre siden, det liten tid web hosting selskaper som kan kalles "oppstart" eller "god konkurranse." Denne artikkelen forklarer hvordan vertsleverandører har kunnet overleve de store aktørene, bare utholdenhet og dedikasjon. Når det refereres til små verter, mener vi ikke forhandlere av store leverandører.

Personlig Service

Mens en liten webverten ikke kan tildele deg en dedikert account manager eller en kundeansvarlig, er du sannsynligvis aldri trenger en i hele vertsleverandøren erfaring, bortsett fra i den innledende fasen av konfigurere kontoen og forstå dens funksjoner. Mens det kan gjøre deg varmere og kongelig å ha noen dedikert for kontoen, vil du hovedsakelig dele at kundeansvarlig med flere andre kunder. En liten web hosting leverandør kan overvinne denne utfordringen ved å tilby deg personlige tjenester når du trenger dem mest, uten å være for påtrengende og setter du gjennom en lang prosedyre for å løse et lite problem.

Reell støtte

Mens de store kanonene i web hosting bransjen kan skryte av døgnet støtte og døgnet rundt teknisk assistanse, vil du innse at din store problemer ikke er alltid løst. Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at støtte outsourcet til en tredjepart som håndterer samtaler av ulike selskaper og også fordi støttepersonell har ingen reell tilgang til serveren eller evne til å feilsøke store problemer. Store problemer, ville det bety venter så mye tid som en liten leverandør som har direkte kontroll over sin server ville ta. En liten eller mellomstor vert vil kunne gi deg raskere faktiske støtte og gir deg raskere oppløsning ganger i stedet for å gi deg falske oppfatningen at problemet er faktisk å få løst.

Balansering programvare

Monster servere og gigantiske maskinvare og behandling ressurser er ikke lenger i ting. Med bedre belaste balansepunktet teknologien og serverprogramvare, kan web verter nå begrenser en klient fra sløse med ressurser på en server. Programvaren er nå tilgjengelig for å forhindre en klient buggy nettside fra uttapping serverressurser som hukommelse og CPU, og dermed hindre andre brukere på samme server påvirkes. Det er ikke lenger et spill av brawn men et spørsmål om hjernen dvs hvordan intelligent kan en webverten bruke alle tilgjengelige ressurser til å matche opp til store web hosting selskaper.

Kutte halsen priser

Det er en gammel myte at små og mellomstore hosting selskaper ikke kan matche opp til lave priser multi nasjonale bedrifter. Det er helt usanne, spesielt fordi små bedrifter har begrenset kostnader og kan være ganske fleksible når det gjelder administrasjon og redusere kostnader. De trenger ikke å legge til ekstra $10 for sine merkenavn eller opprettholde en krone på hodet. De kan også gi deg en lavere pris for lojalitet og et langvarig forhold.

Alle er de små vertene så kompetente sammenlignet med kraften av industrien, bortsett fra at de ikke kan ha umiddelbar potensial til å vokse på grunn av økonomiske, sosiale eller selv politiske begrensninger.