Webhotell

Skya fiendtlig: åpne nye utsikter muligheter

Sky utvikles raskere å hjelpe bedrifter å effektivisere belastningen på selvtilfreds måte. Distinguished Cloud egenskapene er ikke mer en buzz nå! Hvert attributt Sky har potensial til som matchet dynamisk forventninger av stadig skiftende verden. Dette gjør det mulig for dem å oppnå både effektiv drift og finansielle mål av cutting-back heftig investeringer. Men er det fortsatt mange selskaper som er ennå å utnytte fordelene ved cloud computing modell. De er avstå seg å skaffe elastisitet og ferdigheter, som er uunnværlig for vekst.

Nå la oss ta en dypere titt å forstå hvordan cloud computing utløsere vekst:

Behovsbetinget klargjøring: rask levering av ressurser gjør at bedrifter kan effektivt administrere arbeidsbelastninger uten å bli utsatt til ressursbegrensning eller betaler ekstra beløp for underutilized ressurser. Hvis rapportene er å bli trodd, forblir nesten 40-50% av ressurser og teknologi infrastruktur øremerket for forretningsdrift underutnyttet. Følgelig finner mange selskaper skyen som en optimal forretningsløsning.

Pris faktor: Pris er en av de viktigste faktorene som påvirker selskaper store å omfavne skyen. Ifølge en forskning utført av IDC, er økonomiske fordelene drivkraften bak tøylesløs Sky adopsjon. Med fremmarsj verdensøkonomien ser organisasjoner frem testet måter å trimme ned kapital flyt og bedre avkastning på det investeringer.

I bred slag beregne små og mellomstore bedrifter som ikke investerer på dedikert plass, ressurser og infrastruktur finne skyen som en ideell tilnærming. Heladministrert skya fiendtlig vil tillate deg å skifte fra kapitalutgifter modell til opererer utgifter modell. Siden, trenger du ikke å gjøre noen forhånd investeringer i architecting en teknologisk infrastruktur, programvarelisenser, konfigurering, overvåking verktøy og vedlikehold av cloud infrastruktur og bare må betale for ressursene benyttes.

Avslutte tjenesten: Ressurser, infrastruktur eller programvare klargjort gjennom skyen kan bli utrangerte når prosjektet får over eller du ikke lenger ønsker å fortsette. Dette hjelper i sin tur selskaper fra å pådra seg heftig operativ utgifter.

Merk: Grad Sky hosting fordeler er avhengig av flere faktorer som inkluderer Sky modelltypen du har plukket (offentlig, privat eller hybrid), konfigurasjon av ressurser deployert evne til tjenesteleverandøren du har besluttet å gå med og listen fortsetter.

Utover kostnadsbesparelser: Det er ikke benektes at skyen hjelper i kostnadsbesparende, men dens fordeler utover kostnaden. Den gjør det også mulig å arbeide med standardiserte infrastruktur og pre-konfigurerte programvare som er dyktig nok til å redusere uønskede feil.