Webhotell

Foretrekker du gjennomsiktig web hosting til ubegrenset hosting?

Hver forbruker ønsker maksimal juice for pengene hans. Mer plass, mer båndbredde, mer databaser og flere av alle andre ting. Men der trekker vi linjen? I virkeligheten er det ingenting som ubegrenset Hosting plass, fordi den fysiske mediet som dataene lagres på har en grense. Du kan kalle det skalerbare eller selv elastisk, men det er sikkert ikke ubegrenset i sann forstand av ordet. Ubegrenset Hosting-leverandører gir ofte en avklaring eller forklaringen på betydningen av deres ubegrenset Hosting planer og som de er ment for. Denne artikkelen diskuterer utviklingen av folk unngå ubegrenset planer og i stedet se etter gjennomsiktig web hosting-pakker.

Klarhet og sikkerhet

Den viktigste grunnen hvorfor folk foretrekker vanilje delt webhotell planer med klart avgrensede begrensninger på plass og båndbredde, er fordi de stedet tilby mer sikkerhet og åpenhet. Gi definert grenser og tilbyr klarhet planer angir at leverandøren skal være mer gjennomsiktig og tilby en rettferdig avtale. Det er mange Hosting tilbydere som mål å kutte kostnader og prøver å tjene så mange kunder som mulig ved å bruke uetiske midler. Ubegrenset Hosting planen ble utformet for å takle kunder som prute på prisen - plass forholdet. Ved å gi ubegrenset plass, er det ingen ytterligere argument mulig.

Ressursallokering

Ressursallokering i ubegrenset planer er ofte skjev. Mens du kan få "Unlimited" plass eller båndbredde, vil kontoen være begrenset av andre begrensninger som hukommelse behandling, CPU behandling, Rate av overføre og kanskje lastetiden. Dette er meningsløst når målet til å ta et ubegrenset hosting plan er mer ambisiøs og bruke flere ressurser. Mange leverandører satt opp et klart varsel på hjemmesiden deres, som indikerer at ressurser ikke er virkelig ubegrenset dvs de er begrenset til maksimalt 20 GB. Faktisk stor Rock India, en ledende webvert i India sier på sitt nettsted som

"... vi har bestemt at alle som bruker over 20 GB diskplass er sikkert å bruke vår server som en backup enhet eller å tjene videoinnhold og slikt, og det er ikke en akseptabel brukstilfelle for vår felles vertstjeneste. Vi har lignende begrensninger for andre parametere."

Dette er en primær årsak, hvorfor folk ønsker å ta en 20 GB konto i stedet for å ta en ubegrenset Hosting konto som ender opp som samme pris.

Bedre priser

Mang en gang, vi trenger ikke mye plass, men på grunn av våre konsumerende mentalitet, vi ender opp med å kjøpe større planen med mer plass - så mye som vi kan klore. Dette fører til oss å tro at vi har maksimal nytte for betalingen vi gjorde. Vi bruker aldri all plass og det er akkurat tilfelle for hoveddelen av brukere som kjøper den ubegrenset Hosting Plans. Et stort antall kjøpere gjøre ikke regnestykket riktig. Det er sannsynligvis bare latskap i stedet for uvitenhet. De vil kjøpe en ubegrenset Hosting Plan til en høyere pris, når de trenger bare ca 1 GB plass, men 1 GB plan er billigere. Pris og plass illusjonen trekker dem til å velge feil planen. Som folk bli smartere og innse at det de trenger er ikke ubegrenset og de er kjøpedyktig klart definere deres behov,

Sjelefred

I en ubegrenset Plan er brukeren alltid på nåler som sin konto kanskje kvele eller bli suspendert for overdreven ressursbruk. Noen leverandører kan du se ressursbruken i kontoen, mens andre vilkårlig deaktivere kontoen din eller hindre den i å bruke ytterligere ressurser. Som nevnt tidligere, har ubegrenset planer skjev ressurser, det er derfor sjansene for overstiger ressurser på dem vil alltid spille på hodet av en profesjonell bruker. En alvorlig webdesigner eller webmaster vil aldri ta en ubegrenset Plan og foretrekker å velge en gjennomsiktig plan som klart definerer grensene for kontoen.