Webhotell

Webhotell grunnleggende for nybegynnere

Disse selskapene tilbyr tjenester som vil hjelpe deg å bygge ditt nettsted og vil bidra til å holde den oppe og går. Web hosting tilbyr alt du trenger å få ditt nettsted knirkefritt. De fleste tilbyr ulike planer designet for å passe ditt budsjett og behov. Vanligvis er gratis planer mer egnet for personlige nettsteder og blogger, mens de betalte versjonene er best for business nettsteder.

3 vanlige typer Web Hosting-tjenester

Gratis hosting: får du minimum fordeler, men det er nok for personlige nettsteder og blogger. I siste, gratis planene var plaget med irriterende bannerannonser og tregere hastigheter, men mange nettsteder nå tilbyr gratis planer uten annonser og bedre sideinnlasting hastigheter. Business nettsteder bør velge en betalt plan for å få markedsføring og e-handel tjenestene det trenger.

Delt Hosting: Den gode nyheten er at disse pleier å bli billigere fordi du deler plass på serveren med andre eiere; den dårlige nyheten? Det betyr at du også dele lagringsprogrammer plass og programvare. Dette bremser tilkoblingshastigheter ned litt, men vanligvis passer for liten e-handel.

Dedikert hosting: Dette er når du får hele serveren selv. Dette gir mer lagringsplass, flere fordeler og høyere hastigheter. Den eneste ulempen er at du ikke deler kostnadene-du betaler for alt. Dette er det beste alternativet for en stor eller trafikkerte online business.

Grunnleggende Web Hosting Services

Hver selskapet tilbyr planene til ulike priser for ulike behov. Noen ting å vurdere når du velger planen er hvor mye du vil betale, hvor mye plass du trenger, som tilbys i hvert plan og selvfølgelig, personlig preferanse. Her er en liste av enkelte typer tjenester som kan være levert av en webverten:

Diskplass som varierer etter planen

Domenenavn (yourwebsite.com) eller sub-domenenavn (yourwebsite.host.com)

Site Builder: et sett med verktøy og maler for å bygge og tilpasse nettstedet.

Markedsføring og annonsering tjenester så du kan få ordet ut om det nye nettstedet via reklame og søkemotorer.

E-postkontoer for personlig eller virksomhet nettstedet

Kundestøtte i tilfelle du har problemer eller spørsmål om nettstedet.

Web app installasjonsverktøy for fotogallerier, blogger, forum, kalendere, gjestebøker og mer.

E-handel og selger verktøy som handlekurvene, kataloger, PayPal og kredittkort integrasjon og mer.

Vanligvis, jo mer du betaler mer fordelene du får. Bortsett fra gratis planer kan du velge Betal planer for så lite som under $5 i måneden, så web hosting er absolutt rimelig. Det er noe for alle og alle behov.