Webhotell

Hvorfor skal du betale din webleverandør i tide?

En vanlig rype som de fleste web verter er samling av betalinger og avgifter. Forsinket betaling fra kunder kan bety at web verter må bearbeide sine månedlige budsjett og kontantstrøm og justere sine ytre betalinger tilsvarende. Dette i seg selv kan være tidkrevende og kostbar. Fordelen web verter har over andre bedrifter er at de har full kontroll over klienter kontoen og kan suspendere tjenester eller avslutte kontoen på vilje. Denne artikkelen fremhever noen grunner til hvorfor du skal betale årsavgift eller hosting kostnader til webverten, til rett tid.

Forhindre konto

Høyst web verter sette automatisk sine tjenester til hvilemodus eller avslutte selv en konto hvis fornyelse eller abonnement avgifter ikke er betalt i tide. Dette kan håndteres av en automatisert fakturering System som integreres med Hosting serveren og kontrollerer kontoene. De kan sende ut automatiske påminnelser for betaling og gir også en samling betalingstjeneste. Dette betyr at kundene kan betale deres årsavgift online til enhver tid på dagen, fra hvor som helst i verden. Hvis tidsfristen er savnet, kan kontoen bli suspendert etter å gi en suspensjon varsel til klienten. Suspensjon kan føre til tjenester bli utilgjengelig og besøkende se en suspensjon melding på alle sider.

Forhindre Restplasser forsinkelser

Siste minutt betalinger kan bli utsatt flere forsinkelser og feil som vil til slutt føre til manglende betaling og kontoen får suspendert. Siste minutt betalinger er ofte påvirket av banken forsinkelser, post forsinkelser, betaling problemer, utløpt kredittkort, tilkoblingsproblemer og så videre. Ikke vent til siste minutt for å gjøre betalingen, en av disse faktorene hindrer deg i å gjøre og betalingen blir forfalt og kontoen får avbrutt.

Hindre din Website Ranking faller

Med en suspendert konto, vil du ikke mye. Søkemotorer vil innse at kontoen er suspendert, og at ingen nytt innhold er tjent opp fra den. Dette vil føre til rangeringen i forskjellige søkemotorer. Det kan også føre deg å falle så drastisk at du ikke klarer å komme seg fra den. Fremtredende finansanalytiker Saneil Shah pekte ut som "huske og betale din hosting avgifter i tide er minuscule sammenlignet tap webområdet vil møte hvis webområdet er suspendert". Han gikk på å si at "å miste din rangering kan føre til permanent tap, som kan være uerstattelig".

Unngå sent avgifter

Noen vertsleverandører belaste en sen betalingsgebyr å straffe klienter for å betale sent samt å avskrekke procrastinators. Mens dette ikke kan være svært nyttig å få betalinger i tide, hjelper det sikkert webverten ved å kompensere for forsinkelsen i betaling. Sent avgifter kan være et fast beløp eller selv en prosentandel av fremragende betalingen. Dette kan øke betalingen til et betydelig høyt beløp. Når forfallsdatoen er høy, kan det også være interesse på det utestående beløpet sammen med andre kostnader. Den enkleste måten å unngå alle disse overflødig utbetalinger er å betale kontingent på tid.

Bygge tillit og Goodwill

Når betalingen for webhotell eller relaterte tjenester er gjort på tid eller før, Letter det byrden av webverten samle inn betalingen. Web verter holde en mental note av din betaling mønstre og hvor mange ganger de har å jage deg for å gjenopprette kontingent. Har en kunde som betaler i tide er en glede for enhver bedrift og kan føre til verten være hjelpsomme og selv går utover linjen av plikt å hjelpe deg når du trenger den mest.